Смертельна ДТП на Тячівщині: Водій BMW втік з місця аварії. Офіційні подробиці

14
7

Як виявилось водій іномарки покинув місце ДТП, у якому загинув правоохоронеці та 2 пасажирів у лікарні.

Про це повідомила Мukachevo.net речниця ГУНП у Закарпатській області Тетяна Щоголева. 

У поліції офіційно розповідають, слідчо-оперативна група спільно з групою реагування патрульної поліції на місці події встановили, що автомобіль «BMW» виїхав на зустрічну смугу та допустив лобове зіткнення з «ВАЗ 2109». Аварія трапилася на виїзді з села Бедевля.

За кермом «ВАЗ 2109» перебував співробітник Тячівського відділу поліції. Правоохоронця доставили в реанімаційне відділення районної лікарні, де він помер. На момент ДТП поліцейський повертався з роботи.

Водій «BMW» після аварії покинув місце події, двох його пасажирів доставлено у лікарню, один із них – у реанімації.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

У всіх учасників аварії взято кров на вміст алкоголю, машини поміщено на спецмайданчик.

Коментарі

С
Стас

За загибель працівника поліції - "червоний" терор проти всіх порушників правил дорожнього руху ! А якщо автомобіль винуватця був на іноземних номерах, то всі "пересічники" повинні стояти раком ! Особливо ті, хто порушив терміни "пересічки !

П
Правда

Правоохоронеці....

П
Правда

"Загинув правоохоронцеві"-ви де училися писати?

ВД
Васильєв Дмитро Георгійович

Вибачте, але це офіційна інформація, яка надана правоохоронцями. Радимо вам прийти до правоохоронців та дати свідчення.

Р
роман

Повна охінея ! Водія"BMW" витягували із машини , він був у тяжкому стані, пасажир зміг вилізти сам, пасажир що сидів з заду теж був тяжкий. машина була на даху,передка не було. У ВАЗ 2109 двигун зайшов у салон , водій був у дуже тяжкому стані , я особисто відривав двері водія , щоб його звідти витягнути. Швидка приїхала з Тячіва за 10 хв.,лікарі нульові , жах! Забрали водія "BMW" та поїхали .Поліцейського залишили , сказали ,що виїхала швидка із Бедевлі . Це все , що я бачив і чим зміг помогти.

Р
редакція

Автор мало тупинький пише всяку х-ню перебачте його пак дам му щи єден шанс зажену його в якийсь лігбез

1
111

1.Водій «BMW» після аварії покинув місце події 2.У всіх учасників аварії взято кров на вміст алкоголю У всіх учасників взято кров, а потім водій БМВ втік? Чи водій БМВ втік, а потім взяли кров "у всіх хто залишився"? НЕЗРОЗУМІЛО ЗОВСІМ... Редакція, дайте розяснення

Читайте також