Смертельна ДТП на трасі Київ-Чоп: Відбійник проштрикнув автівку наскрізь (ФОТО, ВІДЕО)

4
5

Моторошна аварія сталася сьогодні, 26 листопада, близько 10.40 у селі Любинці Стрийського району.

В поліції Львівщини розповідають, що 47-річний водій автомобіля «Шкода Октавія» не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та в’їхав у відбійник.

Внаслідок зіткнення відбійник проштрикнув автівку наскрізь. На жаль, водій від отриманих травм помер на місці події.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, на Берегівщині зіткнулися дві автівки, одна з яких перекинулася на дах.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Е
Енцо

Я стояв на зупинці в с. Любинці, фури їздять так як шершні літають, скільки на цій трасі вже аварій, схаменіться водії ви думаєте що маєте Шкоди, Мустанги, Х6 -і і Ви Боги на трасі, ???? БОГ вище все бачить....

П
Піу

Зробили їм дороги тепер каждий почуствовав себе шумахером. А коли сніг упаде

4
4

Від Сколе до Стрия і далі, всі ці населені пункти, на трасі, на прямій дорозі, але тим не менш населені пункти, половина не скидає швидкість, фури пруть 90, доганяють у селі, впираються в багажник і сигналять, якийсь дурдом

1
1

Це не відбійники , це шпаги

ЛЛ
Літати, літати, літати

Чи вартий рекорд приїзду на 10хв, 20,хв раніше? Рекорди потрібні у спорті, а дома чекає сім'я....Хоча наш суд може винним зробити відбійник, бо його неправильно спроектували (чув такі версії). Деякі "водії" кажуть, що краще робити відбійники як трамплін - хай машина краще взлетить і перекинеся, чи буде нанизана. Нам урок......Най спочивать з Богом.

Читайте також