Смертельна ДТП на трасі Київ - Чоп: їхав на пересічку, а потрапив під вантажівку (ФОТО)

12613
52

Аварія сталася впритул до пункту пропуску "Тиса", що на кордоні з Угорщиною, близько 22:00, інформує очевидець Ігор Козуб.

За його даними Opel Vectra стального кольору на словацькій реєстрації залетів під вантажівку з причепом, при чому на великій швидкості. На жаль, водій загинув на місці, інформує очевидець. Ігор уточнив, що ДТП сталася за 300 метрів від в'їзду на КПП.

У поліції підтвердили інформацію від очевидця, уточнивши, що за кермом авто був 34-річний житель Ужгородського району, який за версією поліції не впорався з керуванням авто і врізався на швидкості у припарковану обабіч вантажівку

 

Коментарі

ДВ
До всіх

Так інтересно наблюдати переписку, не перестаєш удівлятися) от статистика всіх коментарів по всіх дтп Розбилася якась крута - мажори срані літають Розбилася на не наших номерах - пересічники срані Розбився жигуль москвич і т.д. - накупують чермет та літають Розбився мотор - мотоциклісти срані літають Розбилася іномарка на наших номерах- накупують іномарок та літають І так шо би ся не стало.......... Люди вам у цьому світі хоть кось угодив????? Яка разниця на якому людина транспорті?????? Людина померла а ви такоє як стадо баранів!!!

D
Deveel

не знаю де ти живеш марго шо так по-вашому,але я відношусь до тих тварєй яка безплатно піднімає ручку і лікує людей. не кажучи вже про те що більшість хворих це пенсіонери, які самі на краю голодання. Якщо у вас такі лікарі які останні копійки заберуть у бабуль за те шоб тиск поміряти і анальгінку дати (а без заохочення і те не зроблять) тоді у твоїх приземлених судженнях є щось правдиве. Але не всі такі. Мішо 5+, сам в шоці які люди жовчні і озлоблені

FK
FIDEL KASTRO

У Кубі номерів ніяких нема.Зато російський автопром гасає півстоліття.Україна йде до диктатури.Ось вам і порівняння.

М
мішо

у мого цімбора москвидор.каже нашо сі знаки поклали 60 кіть машина більше нейде.за які тормоза говорите.а тоті завісники шо завідувуть людям шо хочуть мати машину нормальну і неважно із словаків ци із німців.у кредітах живуть най старий електрон позирають а не самсунг най стірати на латорицю йдуть а не машинку.тать ви натілько зависливі тим людям шо їм держава нехрена недала лем усьо забирать.а має якусь копійку та хоче нормальну машину купити.та радуєтеся коли аварія стаєся на ненаших номерах.а сам сидить тай думать узяв форда за 15000 у кредіт а яку би там машину мош купити було.земля пухом пацанови.

ДН
до нижньої марги

ти майже такий тупий дохтор і є..бо дохтори лем ніщенствують,кіть по вашому..а по нашому,уже ся з жиру бісять..де не ступиш лем плати плати й плати,ни єдна тварь бесплатно даже ручку в руки не возьме

Р
РОман

Хаха!! почалось про пересічку,закунчилось медиками))) дохтор правду сказав про дороги і шумахєрів. я лічно не бачив ще дохторив на Лексусі вадь Інфініті. Надівусь лем до таких тупих попадатимете тай будете на модьори бігати до таких же

Д9
до 9- 38

брешеш і не кліпнеш....мало того шо врачі тупоголові,бо дипломи покуповані..та ще й гузицю не подоймете,докі вам 50ку не запхати у жеб

ДН
до нижньої марги

ти брехлива й скотська потвора..більше сказати нич.всі жиєте на єдну зарплату,тварі вонячі.

Deveel до нижньої марги

не беру нич бо я ні не головний лікар,не начмед, навіть не завідуючий, справки не виписую і не "рішаю" їх. Люблю я ці стереотипи - лікар - значить хабарник. (ти би к@рво міг прожити і дітей прокормити за стільки грошей у місяць?). Наприклад, у мому відділенні найкрутіша машина - 124й мерс,якому вже добряче перевалило за 20. і то на іноземних номерах.

ДН
до нижньої марги

а на лапу марго скільки береш?ти потвора брехлива,на зарплату ОНО жиє..я би тя скота удавив,кіби ми за то нич не боло...

D
Deveel

Свуй,Мукачівець +5 до-до мукачевець: правду кажеш, різниця в цінах невелика,якщо купляєш більш-менш нову та недешеву машину, наприклад мерс CLA у нас лиш на 500$ дорожчий ніж у венгрії, а от пассат або сеат леон може бути і удвічі дорожчий. До 2го умніка - я майже відношусь до неудачників,бо працюючи лікарем чесно заробляю 64.8 євро в місяць, тож мені, виходить, краще ходити пішком або на конику на виклики до твоїх рідних/дітей/друзів? до теми - співчуття родичам загиблого. Дуже жалію молодих людей які так "тупо" помирають із-за власної необережності/необережності інших водіїв/ паршивого дорожнього покриття з світлоневідбиваючою фарбою та відсутністю будь-якого освітлення на дорогах.

J
jbl

Яка різниця на якій машині? Люди і на бентлі чи феррарі розбиваються... тут головне прокладка між рульом та сидінням.

ДС
До Свуй

Добре кажеш. Большенство з тобов согласні. Молодєц

С
Свуй

До 27.11.2016 23:32 Може ти с гур спустишся ))) шаровий мінталітет ? Та ти по собі не суди ))) ти вжу залетний ))) ти чим перцуєш ? Яков зарплатов у 3000 грн ? ))) сам ся возиш на жигульови ))) а корчиш туй із себе перца ))) Жигулі , тавріі , москвічи нигда немали нормальні тормоза ))) удачник ))) де жиєш у мамки на шиї )))

ДС
До свуй

Причому тут москвичі ? Таврії ? Ти спустися з Гур й подивимося чи так швидко їх в місці знайдеш, то не мені повезло з зарплатою то ти неудачник немаєш грошей купи коня собі який хоче шару такий твій менталітет сільський

С
Свуй

До 27.11.2016 22:42 І не забудь росповісти який штраф заплативись. Про тормоза писати даже не хочу . Покажи де у москвіча і тавріі де є тормоза ? А пак про жигуля де тормоза і який тормозний путь ))))

С
Свуй

До 27.11.2016 22:42 Правильно грвориш за євро 5 ! Лем ко його купить за 20000 доларів ? Тепер открий автобазар , ціна пасата 2.0 д у нас 8-9 річний соїть от 10 доларів і више а открий мобиле.де там ціна от 4 евро . І ко пише дурниці ? По поводу паспорта , я жию в Закарпатті . Кідь тебе шось нк устраює уперед на Україну там міста доста . Я не зальотний а коренний житель Закарпаття і тобі не указовати мені . То шо ти маєш файну зарплату то незначить шо всім везе . І тобі нико недав права указовати людям кому як жити і на чому їздити . Тобі нико недав права лишати людей їхніх прав . Кажда людина має право жити так як она хоче лиш ненарушати закон . Тепер про колеса і другі дурниці які ти туй строчиш . Побзирай на фото і там добре видно як вистрілив аірбак, тепер повіш у якому москвічови чи жигулеві чи джілі або дейво старше 8 років є аербак . Тепер про колеса , ти чоловіче хоть раз їздив за границю ? Кідь нєт та поїдь на своїв машині з лисим колесами та роскажеш як мож там їхати .

ПП
Петя Пятак

Як видиш будар на словацьких номерах, то вже нараз страхи беруть, бо той марго, їздити не знає, лим пре як обалділоє созданіє.

В
Ваня

На валенберга біля 18.20 загорівся ще один будар на іноземних номера я би на місці пожарних даже не їхав це сміття тушити.

ДМ
До мукачевець

Ти ненормальний відкрий авто базар і глянь ціни на нормальних машинах разниці великої нема і євро 5 можна розмитнити. Канешно будари там можна взяти за 700 євро такі шо на шрот хочуть здавати продають нашим тот чермет . Багато ще пишуть там іномарки безпека тут в статі на фото видно яка безпека коли куплять старий чермет в якого airbag вже як 10 років не робить колеса лисі тормозів нема. Нехоч плати паспорт на стіл і переіжай в Європу там і катайся . Там бензин дорожчий сигарети так чомусь люди не перекривають.(зараз тут почнуть писати шо там зарплата 1000 євро нас 50-100 відразу відповідь хто має розум і тут заробляє вийдіть на вул й які машини у нас їздять) а в кого зарплата 50-100 євро я вам співчую но тоді машини нетреба брати бо нехватить на її утримання й ходіть пішком. А ці пересічник або сегаретчики або хто набрав сміття й тупо убиває. Або безмозглі які мають 5000-10000 доларів й нехочуть тут авто С класу бо їм для понтів треба Mercedes bmw і.т.д

5
55

з усього ниже написаного один вивод...в якій державі живеш,на тій реєстрації їздиш...не видно мадяр,які їздять на німецьких номерах..мадяр машину пригнав із бундеса,три місяці має,оби поплатити ушитко й покласти на МАДЯРСЬКІ номера.техогляд обязательно.про страховку вообще нич даже не кажу..клоуни пятого дня))

М
Мукачівець

До Вася Вася так давай заборонимо їздити всім москвічам жигулям які старше 10-15 років . Давай забирати на вічно права у мажорів пяниць наркоманів . Шо слабо ? Легко писати тупость . У Закарпатті уже скоро половина машин на іноземній регістраціі . Уже каміони і автобуси рейсові на іноземній регістраціі . А знаєш чому ? Бо они на 50-60% дешевше і даже якшо брати всі машини одного року випуска . Чому я чи кось другий має отдавати 50-60% грошей якимись urodam які спіцально придумали рекет в законі . Унас шо така крута і богата держава ? У європі сі машини які проходять тех огляд і мають право по євро стандартам їзити оказуєся у нас не мош . Но нашим бударам які ТО не роблять і їздять на черметі у якого дораз мотор упаде сн нормально . Ви люди або подуріли або просто жаба давить .

ДМ
до марги фатьова

а тебе маржино нико на пересычки не кырять..не хочеш,не ходи на них..купивись будар,знавись шо тя чекать.

В
Вася

Іван правий заборонити ці будари

Ф
Фатів

До ІВАН 27.11.2016 13:37 ТИ DEBIL. Якоє беззаконня ? Вина вся в пересічці шо людям треба робити . Цілий день на роботі одробиш і біжи на песічку бо пятий день і треба успіти оби не боло просрочки . Вчора в Ужгородському районі шість ДТП , дві із іноземною регістрацією а чоьири з українською регістраціею із них один львівський мерседес рекс який вилитів у ярок у Нижнему Солотвені . Також у центрі села дтп там же було . Одна в Ужглроді де збили жінку пішохода на пішоходному. Друга пои вїзді в Ужгород із сторони Муеачева . І одна на обїздній Ужгорода . Лем марги воїни дівана можуть таку hernю писати.

ЗС
Знайомі Саші

Саша загинув в іншій ДТП, він був пассажиром. Вічна йому пам'ять.

D
Dark

Так Саша чи Коля?? Тут по ходу боти на словацькій реєстраціі навіть імен не знають.шкода хлопця,справді.але біду зробив сам.

А
Анонім

Його звали Коля. Вічна пам'ять. Співчуття рідним...

М
мукачівець

а чувак якому він под фуру залетів,никого немає?а якби там не фура сояла,а легковик?ті тоже сироти,никого би не мали?а якби каждому туй шкодуючому з повної дурі ззаду засандалив,шо шиї би поскручувало,й тоди би сь те туй йойкали?моральні уроди...

Ю
Юра

Ви всі люди!!! Побійтесь Бога!!! Причом тут словацька рєстрація???!!!? Загинула людина!!! Яка має батьків можливо дітей...

ДМ
до Мося

... Якщоб я тебе побачила, то я б тебе убила за такі слова, ... - а це вже пряма погроза життю і караеться крімінальною відповідальністью від 3х років ... може почни думати сама...

ВЧ
Вася чоп

Саша?????а не коля??

П
пікачу

до райча. ти свечку держал????

М
Мішко

цімбор каже же то тот Саша шо блокував на гольфикови жовтому то правда хто знає?

Р
Румын

Какая разница какие номера.Хохлянские или Цыганские.

Р
Райчу

dark- свое мнение можешь оставить при себе , кухонный аналитик

ДМ
До Мося

Я висловлюю співчуття. Написав,що шкода хлопця. Але він винен в дтп.і це факт. І поки будуть так літати на дешевому цур'ї -доти будуть вбиватись і вбивати інших

P
P

это не люди, это быдло. Вечная память тебе. Ждем тебя во снах.

I
Istvan

Вечная тебе Память Саня.....

Д
Дима

Сім'ї співчуття нехай земля йому пухом .Хто не цієї думки постріляйте себе уроди .Я не знав загиблого але його шкода.

Р
Роланд

Саша Вечная тебе Память!

І
ІВАН

До поки не буде припинено це беззаконня вони будуть вбивати себе та інших людей. Вчора тачку ще пинав з малтером , а сьогодні вже Шумахер. Це велика біда , ці каскадери вже і так наробили багато біди і ще нароблять , поки хтось не зрозуміє , що в терміновому порядку цю аферу треба закінчувати .Всі ці авто повністю нелегально знаходяться на території нашої країни і як мінімум мають бути розмитнені у повному обсязі , або повернутися звідки приїхали , інші варіанти це пряме порушення законодавства України.

Р
Роланд

Ви кончені люди! Загинув чоловік , батько 2 дітей який працював 24 часа в сутки щоб прожити і прокормити сімью ! А ви чуш всяку пишите ! Бог вам всім судя!

М
Мося

Народ, ви ідіоти!! Якщо не можете написати нормальний коментар, то краще рот свій закрийте! Напишіть краще співчуття родині загиблого, а не обсирайте людину після смерті! Dark, звідки ти урод знаєш хто і що собі купив, і за які гроші...чи може ти знав померлого ? Якщоб я тебе побачила, то я б тебе убила за такі слова, тому що знала особисто хто це розбився, і ви не маєте ніякого права щоб так говорити за людину яку ніколи навіть не бачили!

D
Dark

Скажу, в чому різниця.за 500дол купив машину, за 100дол купив права і всьо. Він володар життя. Якби трохи збирав на ту машину,пару років, то і цінив би. А так-смерть собі,біда іншим

1
123

"Умру, но газ не сброшу". Яка різниця чиї номера на машині коли нема мозку, коли водій не знає, що крім педалі газу є ще педаль гальм. Коли відсутня культура поведінки на дорозі.

М
Миша

Про мертвых хароше або нич

D
Dark

Шкода хлопця..але знову дтп з словацькими номерами..

П
пікачу

там якраз двохполоска. так і хочеся прижати мало. сам виноватий, но жаль його. жаль батьків, може і сімю мав. і це все на рівному місті.

В
Ваня

Ну і де мозги ? На бударови біля границі Литіти та ще напевно на лисаках. Заборонити ці будари

ДН
до нижньої марги

нет,просто ви адепти пятого дня не водії,ви ДАУНИ

R
rem

Пересічники в порівнянні з нормальними людьми обєктивно поспішають. Вони небезпечні для суспільства.

Читайте також