Смертельна ДТП на трасі Мукачево-Львів: зіткнулися одразу 4 авто (ФОТО, ВІДЕО)

33
1

Масштабна аварія сталася 29 серпня о 18:45 між селами Угринів та Ямниця, що на Прикарпатті.

В поліції Івано-Франківської області розповідають, що водій Daewoo Lanos, рухаючись у напрямку Галича, виїхав на смугу зустрічного руху, де в лівій смузі зіткнувся із автомобілем Volkswagen Passat В5. У подальшому автомобіль Volkswagen Passat, розвертаючись проти годинникової стрілки, зачепив автобус без пасажирів Bova, який рухався в правій смузі і в попутному із автомобілем Volkswagen Passat напрямку. У цей час автомобіль Daewoo Lanos відкинуло на праву смугу напрямку руху, де він врізався в автомобіль Volkswagen Passat B6.

Внаслідок аварії 36-річний водій Daewoo Lanos, мешканець Угринева, помер від отриманих травм у медзакладі, а 31-річний водій Volkswagen Passat В5, працівник поліції, доставлений до лікарні з численними травмами. Також незначні тілесні ушкодження отримала 24-річна пасажирка Volkswagen Passat В5.

Поліцейський та водії Volkswagen Passat та автобуса Bova перебували за кермом тверезі. Чи був водій Daewoo Lanos тверезий – буде з’ясовано після судово-медичної експертизи.

За фактом аварії розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

СТ
самий тот

У людей неприятности и горе. Єнто из-за того , что Без помилок. А тот самий все заметил. Замечание явно в Тему. А где сочуствие ?

Читайте також