Смертельна ДТП на в'їзді у Виноградів потрапила на камеру (ВІДЕО)

15
8

Днями Мukachevo.net писало про смертельну аварію яка сталася 8 жовтня на в'їзді у Виноградів.

Тоді, чоловік на двоколісному транспорті рухався у попутному з автомобілем напрямку. Під час зіткнення велосипедист отримав травми несумісні з життям і помер на місці аварії.

Ця аварія потрапила на камеру відеоспостереждення, гляньте самі:

За фактом ДТП працівник слідчого управління ГУПН в Закарпатській області відкрив кримінальне провадження за част.2 ст.286 Кримінального кодексу України.

Коментарі

6
666

доріг не має, велосипедних доріжок тим паче, ось і їде по середині із порушенням всіх можливих правил. Ще не відомо что тверезий той біцикліст... Сам загинув і людині життя спаскудив...

Р
Робот

правду шофер каже , дужечасто їзджу в угорщину за кордон , велосипедисти постійно їздять через лужанку , доїзджають до угорського кордону , знімають рюкзак виймають жилетку і їдуть дальше , безнаказанність породжує безвідповідальність , потім виходять трагедії , але кого тим здивуєш ,

М
Мукачівець

Чітко видно, як велосипедист їде по середині проїжджої частини по ходу руху автомобіля. Водій ВАЗА швидкості не перевищував, а засліплений світлом зустрічного автомобіля, велосипедиста просто не міг побачити і вчасно зупинити авто до його наїзду. Експертиза дасть заключення, що водій невинуватий.

В
Вася

У нас більша частина це тупі велосипедисти! Правил не знають! У ночі їздять без блималок, а літом це повний капець! Посигналиш йому він ще й стане почне висказувати що він правий. Є пішохідний перехід значить потрібно переходити, а не переїзжати. Так є випадки коли на переході переходять люди тоді спокійно хай їде або на світлофорі хай переїзжає але блін не на пустому переході тупо валити а ще щось кричить! Смертники. Був у Чехії там велосипедист різько змінив рух і попав під колеса авто так його оштрафували і він ще має заплатити водію компенсацію. А у нас що? У ночі якийсь алконавт на біціглях упаде під колеса і всьо ти попав. Хто винуватий - водій. Хай селфіки почнуть штрафувати біціглістів які їздять без блималок!

Ш
Шофер

Та бо велосипедисти підер@си не можуть на себе натягнути жилетку і лампочки. Їдеш і в останній момент побачиш, бо підер@са не видно на дорозі. Хто шофер той мене зрозуміє. У Європі і жилетка є і всьо як має бути, а туй усім усьо пофіг!!! Зато і аварій дофіга, усі п‘яні їздять. Безпредел.

Б
байдужість

Зверніть увагу: скільки автомобілів проїхали і не зупинились !!!

О
От

Встречка по середині їхала та жигуль прийняв на обочину а біціглі як усе треба у ночи крутити та ищи неєного отражатіля ниє

4
45

У такой машины свет слабый, а еще встречная в конце ослепила

Читайте також