Смертельна ДТП пасажирського мікроавтобуса: водій був нелегальним перевізником (ФОТО, ВІДЕО)

15
11

З'явились нові деталі смертельної ДТП, яка трапилася 25 червня, на трасі "Київ-Чоп".

Раніше Mukachevo.net розповідало, що 25 червня, близько 19 години, пасажирський мікроавтобус зіткнувся з відбійником та перевернувся.

Мікроавтобус, в якому було семеро людей, їхав з Ужгорода в Хуст. Внаслідок ДТП жінка загинула на місці ДТП, а 3 травмованих доставили до Ужгородської міської лікарні.

Як розповів журналістам "Суспільне Закарпаття" головний лікар Ужгородського міськлікарні Іван Курах, один з постраждалих отримав значні травми і його прооперували.

"Травми досить важкі: одна залишається в реанімації, друга людина в травматології, і третя в хірургії. Всім зроблені експрес-тести на COVID-19, обстежені, єдиний експрес-тест емеджі – позитивний, але він ще ні про що не говорить. Ми у них взяли ПЛР-тести, результати знатимемо завтра", — зазначив Іван Курах.

Як з'ясувалось, водій мікроавтобусу не мав ліцензії на перевезення пасажирів легковим автомобілем на замовлення.

"Даний транспортний засіб був вантажним до 2015 року, в цьому році його переобладнали в пасажирський категорії «В». Сидіння не облаштовані пасками безпеки, що могло убезпечити пасажирів, які перебували у даному транспортному засобі і кріплення сидінь не відповідає вимогам Держстандарту", — каже начальник управління Укртрансбезпеки у Закарпатській області Сергій Слобадянюк

За словами Сергія Слобадянюка, водія цього автомобіля вже притягали до адміністративної відповідальності у 2017 році за перевезення пасажирів без отримання ліцензії. Тоді він сплатив штраф 17 тисяч гривень.

За попередньою версією правоохоронців причиною аварії стало те, що в автомобіля лопнуло заднє колесо. Внаслідок цього мікроавтобус перекинувся на дах.

Наразі в поліції вже відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням керувати транспортирним засобом або без нього.

Більше про смертельну ДТП дивіться у сюжеті "Суспільне Закарпаття".



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Л
Лоцікам

Хто наведе порядок- поліція з народом - тоість з таксистами,нелег. перевізниками і т.д.

Л
Лоці

Крім всіх цих бусів наведіть порядок в Мукачеві із таксі, вже ніде через них припаркуватись а більше половини без дозволів, де наповнюваність у бюджет де дивиться мер за що його працівники дістають такі космічні зарплати.

Р
Роман

Треба за виїзд на маршрут без ліцензії конфісковувати ці старі корита

Ю
ю

се точно як із цігеретликами - йой у мене рак легенів, горла, шлунку, жовті руки і каждий динь у ня іде 50гривень. Кончена держава, як так мож, та пак треба шось робити. Так ниють дураки, замість того би не курити і всьо. Правильно кажуть, не купуй краденоє чи у ломбардах і красти стануть менше, бо не буде кому всучити. Так і туй - не сідайте у ліві автобуси. А тих чиновників, шо мають робити свою роботу тоже покарати, бо лем сліпий не видить тібуси коло обласної, коло автовокзала.

ДБ
До байдужого бидла, не інакше !

Не сідайте до цих ГОРЕ - ПЕРЕВІЗНИКІВ , загинути легше ніж доїхати до місця призначення. І їх не буде.

ДС
До Слобадянюка

Послухай, ужгородцю, а ти що не знав ??????????? біля автостанції ряди стоять цих "безумців" . Ти ж несеш відповідальність за "їхню зелену дорогу" . Хабарі берете, а як аварія , то "топите кожен на кожного". Звільнення і конфіскація! Ось , що вас чекати має і відбутися теж. Прийдуть нові , може не повторятимуть ваших фатальних помилок.

ЖП
жовта преса

Ну блін, взагалі стали жовтою пресою.Це далеко не Сергій Слободянюк))))

Б
Бик

Нахер ті буси закрити. Нормальні автобуси запустити.

М
Мукачево

Я раз їхав на такому бусикови із Ужгорода. Повний трешак! Сидіння переварені оби більше сідушок влізло. Посеред буса швеллер приварений. То кіть резко затормозить та всім голови поодрубує. Ужас!!

П
Полі

Поліція не працює , раз небачать колони бусиків що перевозять людей без лицензій значить кришують їх.

Г
Гарік

Вже правду начав казати, всі знають що ті всі буси ліваки і доки Слободі платили то мовчав. Людей шкода - страховку не отримають.

Читайте також