Смертельна ДТП поблизу Чопа: водій Volkswagen вбив жінку, яка сиділа на дорозі (ФОТО)

22
12

61-річна пенсіонерка, за словами водія, навколішках стояла посеред проїзної частини, а його засліпило світло фар.

Саме так він пояснив поліції причину ДТП у селі Червоне на Ужгородщині, яке трапилось вчора вночі. 

- 36-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat», їдучи у напрямку міста Чоп, скоїв наїзд на 61-річну жительку Червоного, котра навколішках стояла посеред проїзної частини... Потерпіла померла на місці аварії, - кажуть у Нацполіції. 

За фактом ДТП у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, - порушення правил дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого. 


Вчора відбулась чергова смертельна ДТП під Мукачевом, де полісмен на Skoda збив пішохода. 

Коментарі

П
пупаш

Олег правий,а ви вси тормоза!!!!60% машин на ксенонах вид виробника и ни у едному государстви у свити не винять ксенони,а существують закони и правила уличного руху як для машин,так пишоходив...из цього треба начинати,торомозила тупорили...може фонариком свитити...

Ц
ЦІМБОР

У нас "культура " понтів за рульом , исе тоже правда . Нипорівняти з мадярщинов , чехійов и т.д . У Мадярщині тебе и пропустять , и дись уступлять ,а у нас .... самі знаєте ...каждьій думать ош увін шумахер . Завто пак и такі аварії .

.
.

Коли їдеш у мадярщині або словаччині вночі, то у жодної машини не побачиш таких сліплячих фар, як у нас тут у кожного другого. Взагалі нема поваги до інших учасників дорожнього руху.

M
misha

при зустрічній на ксеноні у ночи при поганій погоді або стаєш або їдеш 500 метрів на сліпу кіть знаєш приблизно путь се кажу вам по собственному опиті коли їдеш і знаєш шо там впереді на дорозі яма файна і їде встечка із ксеноном та повірь станеш полюбому а про се камікадзе шо мош казати шофера жалко а власті всьо до того роблять оби люди ходили по мусорниках і на колінах чекали коли їх машина зобє авать на пянку люди падуть тай всьо пропивають тай час якось скорше йде

О
Олег

То справа і не в зустрічному ксеноні. У всіх цивілізованих країнах пішоходи мають ходити з світловідображаючими елементами,тощо гужевий транспорт, роверисти і т.д. Всі водіі це розуміють. Просто нашій новій поліціі на це насрать. Іде ровер без катафотів або дричка, так іх же і не видно майже при зустрічній. Я рахую що чоловік в сім‘і не має права відпускати на дорогу дитину або жінку без катафотів. Він має бути за це відповідальним'

О
Олексiй

І я не буду тормозити, буду збивати всіх підряд без отражателів.

Ц
ЦІМБОР

Но а ко тоті ксенони заборонить ? Наша влада ? Ни буде з того нич . У нашому вариші місяць тому , уночи шістка знесла насмерть біціглішту , водитель шістки и ни тормозив .На камерах видко што йшла му іномарка на стрічу она го й засліпила .

С
сусідка

То обязатєльно мусять бити отражатєлі на одєжді в сякий ночний час, Туй май буш нич ниє що вповісти.

В
Ваня

Не но реально задовбали ксенон покладуть їдеш хоч очі закривай .

В
Володя

Я чому ніхто не пише, шо людяності в людях немає?!? Бо 100% інші водії бачили, шо жінка на дорозі, а зупинитися і помогти встати, і перевезти через дорогу - це вже шось фантастичне!!! Позор таким учасникам дорожнього руху!!!

О
Олексiй

Так буде кожен день, доки не будуть штрафувати за ксенон.

H
Hanna

Це якийсь капець...

Читайте також