Смертельна ДТП у Берегові: 24-річний водій Mercedes збив жінку (ФОТО)

14
7

Трагедія сталася у п'ятницю ввечері, 21 квітня на вулиці Мукачівській в місті.

Водій авто – сусіднього села Дийда. Загибла – 34-річна берегівчанка.

Як уточнюють в поліції, водія освідчено, він був тверезим. Автомобіль доставлено на спецмайданчик Берегівського відділу поліції. Правоохоронці у події вбачають ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 286 ККУ, тобто порушення правил дорожнього руху.

Коментарі

1
11223344

До народ - А хто така Балажка і що вона зробила?

Б
бер

А звідки інфа що вона алкоголічка і "слабоумна"? І на якій швидкості мав рухатись цей мерседес щоб насмерть збити? Вірю що вона вискочила,але я так знаю що там навіть тормозного сліду не було,тобто водій не збавляючи велику швидкість невдало намагався її об'їхати. А ще в районі ДЕУ є 2 пішохідних перехода,може вона між ними пробігала?

Н
народ

Тверезий водій, збитий пішохід ніби зловживала. П"яна Балажка вбила двох тверезих людей, а сидіти буде суддя, головуючий по кримінальній справі.

7
777

Хлопа шкода. Мусорня збриє з нього як за два джипа. А покійній - царство небесне...

І
Іршава

У нас таке освітлення шо дай боже, а ще і ями на дорогах такі шо не знаєш з якої сторони обїзджати.А пішоходи мали би мати світловідражаючу смужку, тоді б їх було видно здалеку.

*
***

http://www.beregszasz.com.ua/index.php/v-szhelyzet-br-nadzvychaine/10595-u-berehovi-na-mukachivskii-stalasia-smertelna-dtp У вечірній час на вулиці Мукачівська у районі ДЕУ автомобіль Мерседес (джип) скоїв наїзд на жінку 1983 року, яка від отриманих травм загинула одразу. Водій 1993 року народження їхав зі сторони Мукачева у сторону Берегова і не побачив жінку, яка просто вискочила перед автомобілем. Як стверджують очевидці, хвилинами назад жінка вже здійснила подібне, але водій мікроавтоуса швидко зреагував і об'їхав вже покійну. А ось житель села Дийда цього зробити не зміг. Як з'ясувалося згодом, жінка перебуває на обліку у психіатричній лікарні з діагнозом слабоумство та алкоголізм. Водій на момент ДТП був тверезим. Наразі проводиться слідство.

В
Володя

Цікаво, чи жінка йшла пішки, чи на велосипеді. Бо в Берегівському районі 99% велосипедистів жаліють 20 грн. на мигалку, тим самим находять проблем собі і іншим учасникам дорожнього руху

Читайте також