Смертельна ДТП у Мукачеві: Під колеса Renault Clio потрапив чоловік

7
14

Аварія трапилась ще у суботу 8 червня, близько 22:20 години на вулиці Томаша Масарика.

У Мукачівському відділі поліції розповіли Mukachevo.net, на місце виїхала слідчо-оперативна група, яка з'ясувала, що мукачівець 1990 року народження, керуючи автомобілем Renault Clio скоїв наїзд на чоловіка, 1979 року народження, який чи то їхав на велосипеді, чи просто його штовхав.

Потерпілий отримав важкі травми, і був доставлений до лікарні, але на ранок мукачівець помер.

Відкрито провадження за ч.2 статті 286 ККУ, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого.

Такі дії караються позбавленням волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Коментарі

В
Василь

4400

Т-
тротуар -

- для пішоходів, а не для велосипедистів ! Їздять на повних парах! Хіба це не порушення ПДР ?

Я
я

бійіглішти не од доброї волі добираються кому куда треба по ділам , треба научити горе водіїв , які добираються із сіл у місто ,вони літають як ненормальні на своїх бударах , рано у паланку неможна перейти дорогу, а черга на світлофорі 1 км . і ніякого контролю , на таких участках треба кажді 20м класти " лежачих поліцейских"

ДВ
до всіх

такого у Європі ніє,оби біціглішти не мали жилет,каску і габарити.+мусить блимати світло взаду і спереду,а ночив спереду має освіщати фонарик....а іся дуплава безмозгла власть єрепениться у ЄС...не говоря уже про дорожні знаки.....жирівуть,а закони хілі....ЯКИЙ ЄС???!!!У ГОНДУРАС....!

С
Світлана

Спочивай з миром... Ти назавжди залишишся в наших серцях ??????

А
Авто

Знову смерть біля Сільхоза. Блін,там ситуація катастрофічна.Повно народу,студенти,гід поруч,фабрика....А машини літають,як на автобані.Чотири полоси,ширина і пішоходів дикуни не помічають.Що робити? Ні світлофори,ні поліцейські лежачі стоячі не вирішать проблеми бо буде тормозитися трафік на шляхопроводі біля танку.... Лише кільце б вирішило проблему!

В
Володя

Спочивай з миром Женьку, земля тобі пухом

ДХ
до Хто

Водів оштарфувати не хочеш? За перевищення швидкості, за стоянку на тротуарах? Що збивають пішоходів на переходах? На нашій вулиці зробили дорогу - тепер виявилось, що краще лишалась би розбитою. Не їдуть, а летять. Тротуарів немає, люди виходять із двору, а прямо на них летить машина. Діти можуть несподівано вибігти з двору - страшно уявити наслідки. Водії, коли стають пішоходами або велесипедистами, поводяться точно также - ідуть по дорозі, переходять хоч де, не мають жилетів. То не інші люди, всі однакові - і водії і пішоходи.

Х
Хто

Я б штрафував велосипедистів які без жилета і без катафотів і габаритів у нічний час. Штрафував би пішоходів які йдуть по вулиці коли рядом є тротуар. І да коли мені їде на зустріч кривий ксенон я включаю дальній, він якщо включить я різниці не почуствую а він да, я б не просто штрафував я б вилучав тот ксенон ну спочатку заставив би на нього хоть 5 минут дивитись. "Цікаво що думають люди які їдуть на зустріч обоє з кривим ксеноном?"

О
Олег

Велосипедист в первую очередь должен быть заинтересован в том, чтобы его было хорошо видно на проезжей части. А то что дикарей полно в городе на автомобилях, факт.

В
Василь

Сів за руль не спи за ним на цьому участку дороги літають як дурні причом там велосипедиста не побачив вони роздавлять любого то дичина!

З
знайома

Дуже дуже співчуваю родині ,нехай Господь прийме до себе Євгена.

О
Олег

Поддерживаю предыдущее сообщение. Нужно заставить всех велосипедистов в темное время суток ездить с световыми сигналами (или отражателями) и штрафовать за отсутствие их. И так же наказывать за кривой ксенон и свотодиодные лампы в фарах, если таковые не предусмотрены заводом изготовителем.

Y
yurii

Заставьте велосипедистов включать катафоты или мигалки стопы одевать жилеты и наконец запретите гребаный ксенон или пусть настраивают фары слепит и ни хрена не видно

Читайте також