Смертельна ДТП в Хусті: усі подробиці від правоохоронців (ФОТО, ВІДЕО)

33
8

Мukachevo.net вирішило дізнатись офіційну інформацію по ДТП, яка трапилась 29 квітня при в'їзді у Хуст.

Як зазначили в головному управлінні національної поліції Закарпаття, після того, як вони отримали повідомлення, на місце виїхала  слідчо-оперативна група, яка й дізналася подробиці аварії.

Вона встановила, що мешканець села Сокирниця, 1987 року народження, керуючи автомобілем марки Hyundai Accent рухаючись по вулиці Івана Франка, в напрямку центра Хуста, почав перетинати зустрічну смугу і не надав перевагу у зустрічному русі.

Так він скоїв зіткнення з зустрічним транспортом — мотоциклом марки Honda. Двоколісним транспортом керував мешканець Івано-франківщини, 1970 року народження. 

— В наслідок ДТП, пасажирка мотоциклу, 1986 року народження, мешканка Ужгорода, від отриманих травм померла. Водій мотоциклу з діагнозом політравми доставлений до лікарні, реанімаційного відділення. Пасажирка автомобіля, 1990 року народження, жінка з Сокирниці отримала ушкодження, а також дівчинка 2013 року народження. Вони перебувають у лікарні, - зазначили правоохоронці.

Автомобілі помістили на спецмайданчик. По факту ДТП відкрито кримінальне провадження за статтею 286, ч.2, а саме "Порушення правил безпеки дорожнього руху".

Коментарі

К
Коля

Часто визначити швидкість мотоцикла дуже важко, бо одні їдуть 80-90, інші 160-190... Думаю, що мотоцикл їхав більше, ніж 130- по машині видно, хоча міг і на обгон піти і не замітити машину, яка розвертається... Варіантів куча, а правда в тому, шо їздять на мотоциклах, в основному, безвідповідальні і занадто самовпевнені люди- результат на лице. Це не перше і далеко не останнє ДТП в яке попадуть мотоцикли...

К
Каракум

Жуть, пасажирку моцика викинуло на 20-25 метрiв (приблизно). То ж походу на максимальнiй скоростi (не путати з максимальною дозволеною у мiстi) iхали.

К
Каракум

Кить я добре поняв, то розвертався, виiхавши iз заправки... хз, що там у головi було.

К
Каракум

водiла шо, розвертався там? Чи просто по жизнi iдiот?

Р
Ролі

До нижньої Марги! Ти дебіле , думай шо пишеш! Байкер їхав по своїв стороні в машина нєт! Тебе би треба за такі слова проучити!

Ы
Ыжалешшпл

За понти треба платити ! Оплачено !!

П
Пікачу

За цей мотосезон вже пару трупів є. А дівчину шкода. Айбо хрустики тоже люблать гнати.

Д
Дунгов

Щось не вдало відкривається мото сезон, з смерті дівчини. Будьте обережні, поважайте один одного.

Читайте також