Смертельна ДТП в Ужгороді: Під колесами Ford Focus загинула жінка (ФОТО)

22
3

Аварія сталась сьогодні вночі, близько 02:00 години на проспекті Свободи

Слідчо-оперативна група встановила, 36-річний ужгородець, керуючи Ford Focus, наїхав на жінку-пішохода, яка перебігала дорогу на неосвітленій ділянці та поза межами пішохідного переходу.

Від отриманих травм 37-річна місцева жителька померла.

Авто вилучили. Віідкрито провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілої.

У ході слідства буде проведено ряд експертних досліджень для встановлення всіх об’єктивних обставин ДТП.

Радимо подивитись: «Невидимі пішоходи»: Порада закарпатцям, як вночі не опинитись під колесами авто



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Т
тямлю

раз я там їхав з тещею по проспекті. Швидкість 35-40км за год. З тротуара одна бабця на крейсерській швидкості як їхала так і відразу на пішохідний перехід. Я досить жорстко загальмував. Добре що усі тримають дистанцію. Теща була непристебнута і мало не розбила собі ніс у торпеду. От я наслухався про жінок!!!

ВІ
Василь Іванович

Поліція часто публікує звіти, скільки пішоходів оштрафовано за порушення правил вуличного руху за якийсь місяць чи тиждень. Так от - нехай організують рейд на дільниці проспекту від готелю "Закарпаття" до автовокзалу (на цьому проміжку є три пішохідні переходи), і за якісь одну-дві години будуть мати подвійну місячну норму по штрафах. Тут пішоходи тримають водіїв в тонусі. Їздити доволі стрьомно.

Е
Експерд

Чом поза межами? То якраз ударом віднесло від пішоходного тих пару метрів

Читайте також