Смертельна ДТП за участі мотоцикліста під Мукачевом: усі подробиці (ФОТО)

25
6

Як зазначили Мukachevo.net правоохоронці, повідомлення про ДТП вони отримали близько 19:45 години вечора, про ДТП неподалік Ракошина.

У повідомленні йшлося про ДТП на трасі Київ--Чоп за участі автомобіля ГАЗ та мотоцикла.  На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка з'ясувала, що обидва транспорта рухались у напрямку Мукачева.

За попередніми даними вантажівка повертала, у цей час мотоцикліст допустив з нею зіткнення. На місці загинув водій мотоциклу, хлопець 1996 року народження мешканець села Великі Лучки, що на Мукачівщині.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч.2 статті 286 ККУ, а саме порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило смерть потерпілого.

Раніше Мukachevo.net публікувало відео  з відеореєстратора:

Коментарі

П
Путин

Вася понти поризати любив но хлопець нормальний був непишить пронього поганого

О
Олег

Я чомусь не здивований. Кожного вечора перед сутінками, у селі Клячаново мені чути як по трасі постійно "літають" мотоцикли. Таке відчуття що це не мотоцикли, а літаки. Мотори ревуть так, що дивуєшся як не розлітається мотор від таких обертів. А різко зупинитись реально він не може.

Х
Хтось

Незнаю як все було бо не бачила, але нажаль там на повороті часто аварії стаються із за не уважності водіїв та головне із за перевищення швидкості. Водій може притормозити або взагалі стати для того щоб повернути на вулицю. І уж повірте " до знайомої" якби був уважний на смерть би не розбився і як не крути винуатий саме він.

ДЗ
До знайомоi

Розлабся дiвко ! Iнший васько дасть тобi 100$ , то i забудеш про першого васька у серцi. Твiй васька лучанський сам влiпився в кузов тому, що був тупий та понтований...i його тупий вчинок немае жодного вiдношення до порядний вiн був, чи навпаки !!!! Васька лисий був понторезом ,крапка !!

З
Знайома

Ви всі такі розумні що зашкалює. Він такий поганий а ви порядні. Якщо з вашими близькими Не дай Бог щось трапилось та як би ви говорили. Така у нього судьба із цим нічого незробиш. Його батькам типир Дуже важко, вам має бути соромно що ви так говорите на ту людину якої вже нема знами??. Васька ти назавжди залишаєшсяв наших серцях?

М
Максим

Треба робити великі фото і класти на бігборди! Хай влада поспонсорує! І буде трошки порядок на дорогах!

Читайте також