Смертельна ДТП: Закарпатець на вантажівці збив пішохода (ФОТО)

10
18

Трагічна аварія сталася 2 лютого, близько 20.30, на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Пасіки-Зубрицькі, що на Львівщині.

В поліції Львівської області розповідають, що 50-річний водій, мешканець Закарпаття, керуючи вантажівкою «Вольво» з напівпричепом, на неосвітленій ділянці дороги скоїв наїзд на жінку віком приблизно 35-40 років, яка йшла узбіччям.

На жаль, від отриманих травм пішохід померла на місці події. Її особа встановлюється.

Наразі за фактом смертельної ДТП правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

50-річному закарпатцеві загрожує покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

"Проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють обставини події", — додають в ГУ Нацполіції у Львівській області.

Нагадаємо, 3 лютого на трасі Мукачево-Рогатин автівка злетіла з дороги в кювет.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

М
Мукачево

Желающие покончить собой, просьба к вам. Делайте это не на дорогах. Не портите жизнь водителям и пассажирам.

Ю
ю

конченов країну роблуть кончені люди. Тому позирайте каждий на себе. А пішоходів штрафувати....? Який мош щи більший штраф заплатити кіть не свойов жизньов і здоровлям? І так каждий учасник дорожного руху....Проблема у головах, а не штрафах, дорожках і т.д.

ДІ
До івана

Всім опиьним - ваш опит за границьов множиться на 0, там їздите по правилам бо штрафануть, туй приїдете та всі герої. Опит дурака

Г
Гість

Мукачівець, якщо в тебе всі категорії відкриті, то ти би розумів і знав, що у підйомах не переганяються, а набирають розгон, бо гружена фура без розгону тупо стане у підйомі, і всьо. Задню і опять розгон. Поніме? Та не треба ля-ля ош ти такий супер профі з усіма категоріями. Бо хто водить фуру то знає то. А вонючі ноги ти пахав та знаєш?

A
AAA

ДО мукачівець, то ти урод

І
Ільтьо

У всіх свої фантазії, но правил нико не читав. Особенно прикольні коменти про заграницю. Траса то в них автострада для авто, в україні автострад нема, а дорога у них обична, то то шо ви називаєте траса, там є обочина, по обочині мош ходити. Кіть збив людину на обочині, тоди до нього вопроси всі, обочина не для їзди. Так по правилам, а не по фантазіям

Г
Гість

Мукачівець , в тебе права на велосипед ?? Диванний коментатор..

І
Іван

Мукачівець, судячи з твого коментара у тебе стажу і року нема... Не позорся, і не відкривай рот коли не розумієш про шо говориш

Ф
Ферко

В Німеччині, для прикладу, пішоходам і велосипедистам заборонено ходити і їздити по трасам, при вїзді на трасу завжди стоїть знак для пішоходів, який забороняє прохід. Для цьоогомають бути або пішохідні доріжки, або тротуари. І якщри о пішоходи порушують правила, їх штрафують, а якщо наявне посвідчення водія, то такого пішохода карають як грошима, так і пунктами. В Данії для прикладу їзда без шолома на велосипеді коштує 100 Євро - при першому порушенні, без світловідбивачів, ліхтарів і жилета в нічну пору - теж сотня і більше. Лише українці не цінують ні своє життя і "портять" життя іншим. Вічна пам'ять загиблій і співчуття водієві його сім'ї. Доки не будуть реально наказувати порушників ПДР, в тому числі і пішоходів, і велосипедистів, не буде порядку на дорогах України.

М
мукачівець

коли вже йo6aні водії фур почнуть їздити по правилам?не моя машина більша-я правий..неcyчися з моста на кільце в Паланку..і коли перестануть пи3діти по мобілках,виставивши ноги вонючі свої на панель..і коли перестануть їздити по троє четверо не впускаючи між себе обганяючі легковики?і коли перестануть на підйомах устраювати гонки один з одним?один уйо6ок їде 900,другий його обганяє на 92 км за годинну..КОЛИ?а потом будете откривати вонючки на пішоходів..і селянам які откриють рот на мій комент,стаж водіння в мене 30 років,всі категорії відкриті.

Я
Я

Коли уже пішоходи почнуть дбати про свою безпеку.

B
bbb

це як редація рішила шо грозить водію? она як ішла уночи по трасі? редактор ти хоть машину маеш? знаеш видимість водія?

Ю
Юрко

Но чому в цій конченій державі завжди винен водій?!!! Тому що сів за руль щоб прогодувати свою родину? А пішохід завжди правий поки живий а далі йому пофіг а водіям проблеми.... Дуже вже це все дістало!!!

М
Мукачівка

Жилети мають бути або світловідбивні елементи одягу обов'язково!! А ще має бути голова на плечах!! Півгодини тому ситуація на переході біля великої Алми в Росвигові. Дощ, все блищить, фари зустрічні засліплюють, скупчення зустрічних авто. Із-за високої зустрічної машини вискакує мамочка з маленькою дитиною на переході перед моєю машиною! Вискакує буквально!!!!! Я її не бачила!!! Добре, що їхала 10 км/г, бо знаю, що там пішоходи прогулюються як тротуаром туди-сюди, не дивлячись, і встигла пригальмувати. А якби хтось їхав на швидкості??? І не встиг.... Пішоходи, це ваше життя!!! І ваша наука тій дитині, як вона має переходити дорогу!!! Бо підросте, і буде так само себе поводити на дорозі, як ви її навчили. Бережіть свої життя!!! І не робіть проблем водіям!

1
123

Полиция уроды, это несчастный случай, пешеход виноват без жилета!!!!!

ЗЗ
Злая Зая

Коли вже почнуть притягувати до відповідальності горе-пішохолів та велосипедистів без світловідбиваючого оздоблення? Вони наражають себе на небезпеку і водіям біду роблять. Мало того, що буде мати психологічну травму на все життя, хто зна, як здоров'я витримає, то ще й посадять, бо хтось себе безсмертними вважає і єдиним на дорозі...

Р
Рем

Яка була швидкiсть лiнивого вонЯка водiя ?

Г
Гість

Може вже час штрафувати таких горе-пішоходів, які думають, що безсмертні, так ще біди водієві знайшли. У таких випадках, коли йдеш подібними НЕОСВІТЛЕНИМИ узбіччами потрібно одягати жилет. Кожен хто водить машину, незалежно фуру чи легковий автомобіль, згідний з тим, що жилети обов'язково потрібні у темний час доби!!!Шкода водія. Фуру так легко не зупиниш, якщо вже і побачив.

Читайте також