Смертельна статистика: Україна лідирує за кількістю ДТП серед усіх країн Європи (ІНФОГРАФІКА)

36
13

За останні 3 роки на українських дорогах загинуло 12 тисяч людей, а саме ДПТ є найпоширенішою причиною смерті серед молоді в Україні.

Найчастіше аварії трапляються через перевищення швидкості (39% випадків), погану облаштованість пішохідних переходів (38% випадків), порушення ПДР під час проїзду перехресть (30% випадків), а також керування у стані алкогольного сп’яніння. Практично у половині випадків внаслідок ДТП помирають пішоходи або велосипедисти.

Таким чином, на дорогах України смертність є найвищою серед усіх країн Європи.

За підрахунками Світового банку, щороку українська економіка втрачає від травматизму внаслідок ДТП майже 4,5 млрд доларів.

Нагадаємо цими вихідними трапилось чергове ДТП на трасі Київ - Чоп під Мукачевом: VW в'їхав у фуру, а Mercedes, уникаючи зіткнення, опинився у кюветі.

Збільшити

Коментарі

ProRocK до "До васі"

Ударим онанізмом по проституції!!

ДВ
До Васі

Давай будемо ями довбати на дорогах зменшимо аварії

ДР
До редакції

І знову ті самі помилки.Читаючи ваші статті виникає враження,що їх пишуть в прямому ефірі,тобто немає можливості виправити помилки!

В
Вася

Практично у половині випадків внаслідок ДТП помирають пішоходи або велосипедисти А де ви бачили за кордоном пішохода чи велосипедиста на трасі? це просто неприпустимо, а у нас ще коні, трактори і п'яне бидло, деколи ловлю себе на думці "і добре, що дороги такі х*йові" неможливо швидко їхати, відповідно і аварійність меньша

3
369

треба камери, штрафами ся окуплять і життями, причому там корупція, кідь силянин на жігульові на повороті обганяє та ще й фарами кліпає шобись го пустив...

В
Вася

почніть поважати один одного на дорогах, в чергах і т.д., ненависть до ближнього у нас зростає й зростає, почніть зміни з себе кожен, а то ми звикли "валити" тільки на інших

P
ProRocK

слава Україні Вічна слава ! ось такими семимильними кроками ми (УКРАЇНЦІ) виходемо в лідери серед всіх країн...

ГО
Гуцул Орест

Значить комусь так вигідно щоб поменше народу.Профілактики на дорогах повний 0.А переходи світофори вообще стоять не знаю для чого.назелений для пішоходів один зупиниться а трое летять не дивлячись що діточки переходять.В Мукачеві вообще беспредел по цьому питанню.А славна поліція або селфіки ім по барабану...вони сенсаціі шукають аби на відео зняти.стоять і дивляться як летять на червоне наражаючи на небезпеку людей

ДН
до нижнього

так і пиши,шо ушитко бидло сіло на будари на циганських номерах і носиться не видячи берегів..просто ни одна скотина ще не попала под самосуд..а то недовго вже чекати,терпець урвеся..

А
Аксіома

Усе хамло ,шо ходило пішки по тротуарах , тепер на дорогах. Та ще купа жінок сіла за руль. Нічого тут не вдієш.

П
правда

женя правий на сто відсотків, основна біда - КОРУПЦІЯ!!! яка з року в рік (не дивлячись на революції) лим росте.

О
облавтодор

якби були дороги гарні.тоді і швидкість булаб набагато більшою.а так по ямах дуже і нерозжинешся.встановлений факт.

Ж
Женя

1) дороги жахливі 2) на права як не заплатиш - не отримаєш 3) купити права простіше простого 4) безнаказанність, якщо ти мажор або є бабло тобі нічого не буде - от і результат.

Читайте також