Смертельне ДТП під Мукачевом: двоє осіб загинуло, ще трьох - госпіталізовано (ФОТО)

50
19

ДТП зі смертельними наслідками трапилась вчора вночі поблизу Зняцева на Мукачівщині.

Про це Mukachevo.net підтвердили у правоохоронних органах. 

Водій легкового автомоблія Renault виїхав для обгону на зустрічну смугу і, не впоравшись і керуванням, на швидкості злетів у кювет. Від зіткнення на місці загинули двоє дорослих осіб - чоловік та жінка, ще трьох, включаючи маленьку дитину, госпіталізовано. 

Маленьку дитину було одразу госпіталізовано до реанімації Мукачівської районної лікарні. 

За попередньою інформацією, автомобіль Renault сірого кольору був іноземної реєстрації. 

 

Коментарі

P
ProRock

для тих хто плеще на іноземну реєстрацію: яу українська реєстрація научить Вас керувати авто і соблюдати ПДР???

П
Петро

Ну що тут можна сказати... жалко людей, все ж таки люди. Але якщо вони такі дебіли то пряма дорога їм на тот світ, доліталися! Якщо підкоригувати законодавство то листи щастя допоможуть, переїзжають границю, а у таможників база даних і опа, плати штраф або на штраф площадку. Докажи що то не ти був за рульом, машина доти постоїть на штраф площадки.

ПБ
Пішто бачі

Но, упаде зимов сніг, тоті СКшники х..покладуть на зимню різіну..бо то дорого. І тут пошло поехало

А
Андрій

А я вам поясню, в чому проблема. Це сміття літає по-дебільному, бо по-перше - автохлам за 800 доларів не шкода, пофіг, по-друге - ніякої відповідальності, бо і так не найдуть, не накажуть, бо автохлам на болгарських номерах, притарабанений із якоїсь Польщі, куплений через четверті руки на сьому довіреність із третім власником у техпаспорті. Де цього урода потім найдеш, по якій базі даних, куди йому пришлеш "лист щастя" - у Бельгію? Вони тут шляються і чинять шо хочуть, від безнаказаності. Їх просто не можна пускати в країну, ні на які 5 днів, ставити на облік із номерами і реальним водієм машини із реальною українською адресою прямо на митниці.

Д1
До 11111111

Аварії стаються ще тому шо смітя за 1-2 тис євро куплять а їздити не знають, от і висновок. Смоляки літають на бмв, машину купив за копійки, кіть розтрепле та не біда Ясно шо є питання до інфраструктури, але в першу чергу треба дотримуватися правил ПДР і не перевищувати швидкості, це в 90% гарантує безпечну їзду

ДН
до нижньої марги

лем там нормальні люди на хламови їздять..а туй дебілоїди..а дебілоїди поголовно на ск номерах...ти тупа марго...а тобі не про німеччину кажуть,а про закарпаття...рагулі нараз стрілки переводять..а там,а у них,а у сусіда корова здохла..

ІП
інструктор по контраварійному вождєнію

Няньо правду каже, Андрій про чехи сь загнув , доста там старого хлама на дорогах, в Німеччині тоже хлама як ти кажеш, хватає, видівим не раз як ремонтують прямо біля дороги у Європі, якби їхав нормально всьо би було добре, Няньо + 1000% правий

1
11111111

Люди добрі!До чого ж всяку херню пишете!!!Та при чом тут словацькі чи німецькі чи будь які іноземні номера!!!!Так і на українських номерах старі ржавчини їздять так як скажені!!!Андрію!А ви взагалі тупість пишете.В Чехіі їздять на різних машинах, які мають більше 15 років і пускають їх на дороги,і нормально вони їздять без ніяких проблем.До чого ви кажете що іноземні номера роблять аварії??? Які ж ви всі тупорилі!Отиць правду сказав,аварії стаються із за поганого освітлення,поганої інфраструктури!!! Люди!Думайте що ви пишете в коментарях, бо це смішно,читаючи це все,ганьба вам!!!

Н
Няньо

По-перше, на дорогах панує нездоровий менталітет. Перевищення швидкості, обгони в усіх можливих місцях - буденна справа. І це все притому, що їздити вміють одиниці, скільки з вас пройшли курси контраварійної підготовки? Але кожен думає, що кідь не попадав в аварію, то великий шофер. Для більшості псевдогонщиків аварія тільки питання часу. По-друге, такому розкладу сприяє як повна безвідповідальність колишньої ДАІ, так і бездіяльність нової поліції. Штрафуйте, ї6іть по повній, тільки так мож приучити людей до порядку.

А-
Андрій - до читача

Ай шо, лиш так. Але чомусь як якась аварія, то не жигулі (на яких, до речі, старші люди їздять ще й дуже обережно), а іржавий хлам на синіх номерах. Із сим шось мусай робити, бо вже страшно на вулицю вийти чи на машині виїхати, бо тоти неадеквати заполонили дороги

А
Андрій

Почнімо з того, що у Чехії такий хламобудар, без чеської реєстрації, без чеського техогляду, взагалі без ніякого розуму і відповідальності, просто не пустили би на дорогу, думаю, навіть із приватного гаражу евакуювали би на свалку (або продали би таким ідіотам в Україну). Виділити цим с.раним синім номерам окрему смугу для пересічки на кордоні, і там най ся возять по кругу, межи нормальні люди їх пускати не мож.

О
Отиць

Кількість аварій із за неякісного покриття, освітлення, поганої інфраструктури. Був би там двох полосний автобам - ця реношка би ся пронесла лівим пругом і всі би були живі!За тиждень нема стільки аварій по цілій Чехії ніж в малому Закарпатті.

Ч
Читач

Добре ош іномарка на іноземних номерах, там де подушки безпеки, абс і антизанос то будар, а за ті гроші любі жигулі на наших номерах, який при ударі як гармошка та та люксова машина.

СК
Степан Крук

Дорога через Ракошино - траса смерті! Необхідність будівництва обїздної дороги назріла давно. Але недолуга влада не може врегулювати це питання ні юридично, а ні фінансово.

Б
Бобер

Голова Ракошинської сільради Коштура - "розбилася циганська фамілія на лагуні". Із цінами 1-3 тис.дол. за словацький мотор нас туй скоро цигане масово начнуть убивати на наших путях.

С
Соля

Проймаюсь повагою до тих, хто їде 90 на трасі. Нараз видно, ош людина розумна.

5
55

опять будар на словацьких номерах...ей,дурньовки,виділіть їм іщи єдну полосу,най ся носять убиваючи нормальних людей.для них правила не писані,ни таможенні,ни ниякі другі

R
rem

Гонщики за кермом - ще більш небезпечні, ніж алкашня. П-ри з поліції - пора наводити порядок із швидкісним режимом.

ПБ
Пішто Бачі

автомобіль Renault сірого кольору був іноземної реєстрації. - Коли уже заборонять купляти металобрухт?

Читайте також