Смертельну ДТП в Мукачеві розслідує ДБP (ВІДЕО)

13
15

Наразі у справі призначені певні експертизи, йде слідство.

Як розповіли Mukachevo.net у прес-службі Територіального управління ДБP, розташованого у місті Львові, за фактом ДТП було відкрито провадження за ч. 2 статті 286 ККУ, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило смерть потерпілого.

Такі дії караються позбавленням волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Наразі слідчі призначили експертизу на стан алкогольного сп'яніння, результат очікується.

Зазначимо, як сьогодні писало Mukachevo.net, хлопець, який був за кермом, вже у стабільному стані.

Нагадаємо, вночі, 30 квітня, на вулиці Миру сталась ДТП, за участі авто марки Skoda. Автівка влетіла у дорожнє коло. Внаслідок аварії заигнула дівчина 2000 року народження.

Коментарі

ДН
До нижнього

Правда очi коле?

ДР
До редакції

Чого не включите модерацію? Це не політика.Місто маленьке,всі один одного знають? Як читати подеякі висери,коментарями це лайно не назвеш, рідним,як хлопця так і дівчини?Мало їм горя!? Будьте добрі,включіть модерацію і повидаляйте оту мерзость.

Д1
До 16:34

Най тебе такий фосий пацан iнвалiдом зробить

Д1
До 16:27

Най тобіся верне побажання бумерангом!

ДН
До нижнього

Не переживай ! Будещ своему браткови смоктати, коли той буде газувати на iнвалiдному вiзку

ДН
До недокоментаторів !!

Вано... піdaрок у тебе в трусах. Воїн диванний... !!!! Надіюсь ти піdarком залишишся на завжди, разом з мукачево. Нет !!!!

M
McMurphy

Він точно прикордонник і ДБР його на років 5 отправить спочивати не менше

Д
Друг

Він прикордонник був можливо тому і взялось дбр

ДЛ
До лохів

Ви лохи Модератори лем то і знаєте Робити новину яку вам кажуть! Ви родилися Лохами!

1
123

ДБР бере справи де можна зірвати гроші,спитайте їх про справу ,коли падатківець у Ракошині збив дорожника там все пішло на дружину податківця,якщо ні то чого не дадуть коментар по всіх справах які рослідували .

М
Мукачівка

Отмажуть ч..... Шника. У стабільному стані, небось папик ісіх дохторів на уха поставив, а ті і раді, просту людину не вилікувалиб, плюнули.....

В
Ваня

я в шоці з поліції та після сякого кажіть де справедливість, покажіть винуватця !!!

М
Місний

ДБР рослідує якщо за кермом був працівник правоохороних органів

ЛМ
Любітєль ментув

Пішли ви тай ваша поліция , так ги обично щи му премію дадуть та повидять ош у машину ся вселив трансформер , дітвак там не о чом Добре кой я упю пиво на христинах ядно та на другий динь ня можуть сперти , и капитан поліциї там и лейтенант , вся рать наша , дві машини повні менту у ядному селі ня знавуть оформити ги серийного убійцу воть наркобарона , написати протокол , уписати повний штраф , повезти в болницю на тест на алкоголь в крови , забрати права на рік та йсе всьо не уходячи из свого села , на тверезу голову без аварій

ДД
до дбр

Ви шо, берега перепутали? Відколи ДБР розслідує і у підслідності ДТП!!!

Читайте також