Смійтеся на здоров’я

4
0

19 лютого стартував другий тур ігор Кубку Закарпатської ліги КВН

19 лютого стартував другий тур ігор Кубку Закарпатської ліги КВН. Відкривачами цьогорічного сезону стали команди "Перелом" медичного факультету Ужгородського національного університету, "Тыры-Пыры" економічного факультету УжНУ, а також команди "Самогон" та "Фіфа.

Для тих хто цікавиться вітчизняним КВНом, та вболіває за команди краян повідомляємо, що 20 лютого грали "ВУЗВ" з гімназії , "Хватило нефантазии" МТ , "Радянська жінка", "Карусель" математики УжНУ. 21 лютого, грали гіганти "Не понял", "От фонаря" - любителі пожартувати з села Кушниця, "Трудности перевода" студенти романо-германсько філології УжНУ, а також "Вне закона" збірна команда юридичного факультету та факультету суспільних наук.

У чвертьфіналі Кубка боролися за подальшу участь команди "Про100*Про100" факультету міжнародних економічних відносин УжНУ, "Ноль на масу" інженерно -технічного факультету, "Пол восьмого" істфаку, команда "Табуретка" збірна ЗакДУ та "Не понял".

Місце зустрічі - студентський центр дозвілля "Ювентус". Коштує це задоволення 10 українських одиниць, а придбати його можна на факультетах та у касі "Ювентуса" Детальніша нформація на сайт www.kvn.uzhgorod.ua, повідомив кореспондент ЗІА "Простір".

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також