Смоланка готовий виконувати обов'язки ректора УжНУ

17
9

Про це повідомили на сесії ужгородської міськради.

Ректор Федір Ващук тим не менше заяву підписувати не готовий. Він запропонував задавати йому питання і в разі, якщо не зможе дати відповідь, напише заяву. Ващук також заявив, що під жодним катуванням не напише заяви.

Студенти вирішили йти у ректорат та вирішувати це питання.

А тим часом активістів запрошують до формування громадської ради. О 17 00 в депутатській кімнаті міськради Ужгорода формуватимуть Положення Громадської ради. В четвер його розглянуть на черговій сесії міськради.

Коментарі

Г
гость

До 1+1. Я не буду оспаривать профессиональные качества Вашего протеже-Бог миловал, не довелось. Но вот к власти и к должностям рвется он неодолимо с 2012 года. И расценки на лечение и операции в его нейрохирургии - клинике Фрайбурга не дотянуться.

5
555

А як пан Переста ся має? Його нікуди не висувають ?

1
1+1

Смоланка талановитий лікар от Бога, хороша чесна людина, можливо йому і не потрібна ця посада, щоб тепер його всі кому не лінь грьзью поливали. Люди будьте добріше і толерантніше.

ДГ
До гостя

А ще слід признати що таких менеджерів дофіга, які просто деруть гроші і говорять що це вони построїли, організували...Прикладів багато: невиплата сумісникам зарплати, чорно бухгалтерія у гуртожитках...

U
Ultras

Смоланка - превосходный нейрохирург и преподаватель. И я не знаю ни одного факта, чтобы он от студента получал взятку.

Г
гость

Смоланка - очередной бездарь, рвущийся к кормушке

Г
гость

Студентам надо бы больше в учебники заглядывать, может тогда бы научились понимать, что Ващук прежде всего прекрасный организатор и хозяйственник, патриот УжНУ, очень много сделавший для ВУЗа. И это гораздо важнее партийной принадлежности. Вот когда начнут ценить настоящих специалистов и менеджеров, тогда и страна с колен встанет.

4
455

А что такое "Смоланка"? Какой-то ученый? Или очередной Швондер?

У
Ужгородець

Хто б сумнівався)))

Читайте також