Смоланка: Стрілянина в Мукачеві не вплинула на вступну кампанію до УжНУ

18
9

Ректор найбільшого закарпатського університету заявив про це під час зустрічі з головою обласної ради Володимиром Чубірко.

«Ця ситуація відбивається і на житті УжНУ. В п’ятницю у нас почалась вступна кампанія і ми себе позиціонуємо не тільки як виш для закарпатців, але й для людей з усього світу. Що подумає зараз наш потенційний абітурієнт, коли ЗМІ називають наш край краєм контрабандистів? Це абсолютна неправда, ми, закарпатці, завжди працювали чесно, жили в злагоді і мирі», - сказав Володимир Смоланка.

Крім того, ректор зауважив, що з болем дивиться на ці події як лікар, адже постраждало багато людей.

«Вважаю заходи, які зараз проводяться по відношенню до Закарпаття, не завжди адекватними. Місцева влада ніколи не мала контролю над митницею, нею управляв Київ. Що зміниться від того, якщо звільнять митників і пришлють таких самих з іншої області? Ми розуміємо, що цей випадок має стати поштовхом для змін у всій країні, а не тільки на одній митниці», - сказав ректор УжНУ.

Водночас, на хід вступної кампанії в УжНУ події, які сталися в Мукачеві, не вплинули.

Мukachevo.net

Коментарі

Б
балаболці

не кричи, бо напевно не вчишся в УжНУ, якщо тут вчитись, то ніхто, потрорюю ніхто нічого не вимагає і не бере, у мене на шляху зустрічались прекрасні викладачі і до них можуть лунати тільки слова подяки за все, що було, хоча були і двійки і п'ятірки, як навчилась, так і ставили, не менше не більше, хоча деколи сердилась, але потім проходило. Казати можна про всіх, що хабарники, і в принципі не кажу, що все ідеально, але якщо вчишся, то ніхто не доведе протилежного. А корупцію у великих маштабах треба шукати спочатку вверхах країни, там повинні відбутись реформи, повинно змінитись бачення на процеси, повинні індексувати зарплати і т.д. І в першу чергу нам потрібно не обливати один одного брудом, а починати з себе

Б
Балаболка

Чому адміністрація вилучає реальні коментарі? А залишає тільки похвалу? Хай люди бачать що робиться на Зкарпатті і читають правду!!!!

П
Прибью

Да ты ещё тот пидар-взяточник.У нас если каждая заведующая дет.садиком (жменячка и др.)просят 300баков за место,то ты вообще закройся и не перди,уёбок!

М
Мімімі

УжНУ сам негативно впливає на вступну кампанію своєю корумпованістю. Так що та стрілялина що була - то такоє. Як до вас не хочуть іти, то й не хотітимуть.

З
знаючий

тут просто вступна кампанія, а перед нами осінь з виборами і всі стараються когось кудись втягнути, ось і тут така ситуація, наш ректор найкращий і його не потрібно нікуди втягувати!

ВУ
випускник УжНУ

Нормальний вуз, найкращий, хабарі не давав жодного разу в процесі навчання, цього року закінчив і вдячний за дану мені освіту, завжди буду пам'ятати найкращі студентські роки проведені в УжНУ. Смоланка хороший ректор!

C
Cтудент

Помовчiть я вже 2 роки вчусь в УжНУ i жодного разу вмене не вимагали грошей i всю сесiю закриваю на степендiю без взяток. А платять Лише тi хто не вчиться самi бiгають та просять викладачiв щоб взяли грошi а потом брешуть що вiд них втмагають

Ч
Чиач-Русин

На превеликий жаль навчатися у львівський вишах дешевше,ніж в нашому універі.У них значно менші такси,і викладачі більш людяні,не деруть з бідного студента три шкури.Не всі можуть платити такі гроші.

Б
Балаболка

Читаю всі новини і поражаюся в тому як люди безсовісно брешуть і кидають пиль в очі. Та ваш УЖНУ перший корупційний вулик на Закарпітті. Без хабаря ніфіга не добєшся тупо в наглу гроші вимагають ваші преподи і гордятся собою. Як кажуть "чіє би мичало".

Читайте також