Снайперами на Майдані керував особисто Сурков - Наливайченко

17
10

За інформацією глава Служби безпеки України Валентина Наливайченка, снайперськими групами іноземців на Майдані Незалежності в лютому 2014 року керував особисто помічник президента Росії Владислав Сурков.

Дану інформацію на допитах повідомили співробітники спецпідрозділу СБУ "Альфа". Про це глава СБУ сказав в ефірі телеканалу "1+1", пишуть Українські новини.

"Вони дали конкретні свідоцтва про місцезнаходження іноземних снайперських груп, які цілилися і в мітингувальників..., і в співробітників Міністерства внутрішніх справ", - сказав він.

Валентин Наливайченко підкреслив, що правоохоронці мають документальне підтвердження їхньої протиправної діяльності в Україні.

"В рамках цього провадження є посади, прізвища, копії паспортів, дати їх в'їзду-виїзду, яким зв'язком вони користувалися, в яких приміщеннях знаходилися, як радник президента Путіна Сурков ними керував у Києві...", - сказав він. 

Він також підкреслив, що велика кількість правоохоронців і співробітників СБУ виявилися зрадниками і співробітниками іноземних спецслужб.

Зокрема, колишній керівник СБУ в Криму Петро Зима виявився співробітником ФСБ і допомагав Росії здійснювати анексію півострова.

Коментарі

СН
срана наливайпроститутка

Снайперами руководив подонок парубий,а йебанойе падло наливайченко,проститутка америцька,покравайе.УРОДУ ПОД ТРИБУНАЛ!

С
слава

щи один саботажник при баблові став спасати свою шкуру і якщо так, то Сурков кажеться уже при новій владі був пару раз в Києві і скоро міг сам прийти в Україну, От тоді треба його було затримати і потом мичати. А так, він скоро не появиться і усім добре. Тоєсть, чергова лапша простому народові і родичам жертв на уха. Браво козли.

A
agent

snipers on a Maidan experts from CIA directed!

БН
Брехня, неправда, зомбація-народу.

А може сам Путін? А може Обама чи Нуланд, Макейн? А може Яценюк і Турчинов??? А де хоч якісь докази??? "Нова влада" так забрехалася, противно слухати і дивитися!

З
Закарпатец

Я ВСЕ ДУМАЮ СКІЛЬКИ ЩЕ ЧАСУ ПОРОЖЕНКО БУДЕ СПРИЙМАТИ НАС ЯК ДЕБІЛІВ?

Д7
До 777

Не кажу, що правда, але версія має право на життя: - ще до майдану Боря Моїсеєв мав прямий профіт до дупи Ляшка - Медведєв мріяв замінити пастора Турчинова на його службах - А Путін все свое життя мрiяв оволодіти мистецтвом бойового гопака До Речi - в Берегово ще е вiльнi мiсця у психарнi

7
777

Не кажу, що правда, але версія має право на життя, Росія зацікавлена сторона, з тої ситуації мала прямий профіт у вигляді Криму, якось дивно все збіглося. Тим не менше стріляти могли і люди Януковича, і люди опозиції. Поки нема прямих доказів на користь конкретної версії, кожен вірить у своє. До речі, Сурков чечен. При народженні Асланбек Андарбекович Дудаев.

Р
русин

А ще,крім Суркова,керував і спрямовував снайперки в руках наших головорізів у погонах помічник Кім Чен Іна та заступник главаря сомалійських піратів. Так що,звиняйте,украінці,ловити і карати нікого,бо ви ж розуміете,усі вони не в нашій зоні досяжності.Але може десь,може колись...... Он доблесна прокуратура,понавідкривала справ на всіх кримських сепарів! Ім би ще на "Аль-Каіду"понавідкривати.Фронт по них плаче! Допоки нас за ідіотів матимуть!

П
Петро

Боже мій скільки ще будуть брехати нам?Добре що не сам Путін стриляв,

П
Псаки

керував снайперами особисто Владислав Юрійович Сурков, Дмитро Анатолійович Медведєв керував Сурковим, а Володимир Володимирович Путін керував Медведєвим. А ще за нашими даними їм допомагав Чебурашка і Крокодил гена, а стара Шапокляк підносила патрони в своїй сумці. Про це розповів герой України Семен Ігорович Семенченко - в минулому Костянтин Ігорович Гришин після лікування психоневрологічному диспансері

Читайте також