Собака та НЛО: ужгородці створили цікаву гру, яка навчає програмуванню (ВІДЕО)

10
2

Навчатися програмуванню, граючи та невимушено.

Команда креативних ужгородців створила цікаву комп’ютерну гру, у якій, долаючи різноманітні завдання, можна осягнути ази машинного навчання. Про це йдеться у матеріалі від Uzhinform.

«Machine learning vs Aliens» наразі працює у альфа-версії, із доступними у двох можливостях долучитися: play online та завантажити на власний пристрій. Розпочинається усе зі Вступу до кодування в ігровому світі. Автори проєкту переконані, що він може допомогти опанувати машинне програмування, яке може дати необхідну базу для створення ботів, великих обчислень чи навіть ведення бізнесу у цій сфері.

Нагадаємо, мукачівець створює гру, в якій герой ходить по Мукачеву в постапокаліптичні часи.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

К
Коля

Ні, тут все-таки є чим хвалитись. Не варто плутати програмування самої гри та її алгоритмів з малюванням графіки. Цим трохи різні люди займаються в "сучасних 8к іграх", тому нема що порівнювати. Насправді, все дуже круто, хлопці молодці.

Д
Думка

Вибачаюсь заісно, але на мою думку це повна фігня, зараз в сучасному світі ігри вже виходять в 8К розширенні, а ви працюєте над 100000 річною графікою, без сучасних спецефектів, взагалі ніби ігра в 90тих. Про графіку в цій ігрі можна мовчати, про сюжет теж. Тому на мою думку немає про що тут говорити, а тим більше цим хвалитись. Потрібно рухатись в перед а не стояти в 90тих і не розвиватися!

Читайте також