Собчак очолить еротичний журнал

27
0

Відома російська тусовщиця і телеведуча Ксенія Собчак стане головним редактором нового глянцевого чоловічого журналу Max. Перший номер видання, чималу частку матеріалів якого складуть еротичні фото, побачить світ навесні цього року.

Перший номер журналу вийде 1 березня 2011 року. Представники журналу не спростовують цю інформацію, а сама Собчак від коментарів відмовилася, пославшись на зайнятість.

Журнал Max був створений в Італії у 1985 році. Його зміст переважно складають еротичні фотографії та невеликі статті про кіно, музику, моду й подорожі, а також новинні замітки. Наклад журналу, а він виходить щомісяця — близько 200 тисяч.

У Собчак є досвід роботи у друкованих виданнях: вона постійно публікується в журналі Російський піонер та готує інтерв'ю для GQ.

Нагадаємо, що в 2010 році Собчак знялася в рекламних роликах для Евросети і футбольного клубу Перлина-Сочі. Крім того, вона інвестувала близько мільйона доларів у акції Евросети і вклалася у створення кафе Бублик на Тверському бульварі в Москві.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також