«Союз Чорнобиль – Україна» закликав чорнобильців краю

4
0

підтримати на виборах блок «Наша Україна- Народна Самооборона»

Звернення

 Шановні «чорнобильці» міста Мукачева та Мукачівського району!

 30 вересня відбудуться позачергові вибори до Верховної Ради України. В цей доленосний для нашої країни день, просимо вас проявити  громадянську свідомість і  прийти на виборчі дільниці, щоб взяти активну участь у формуванні нового складу  законодавчого органу нашої країни. Від нашого вибору залежатиме, яким шляхом буде йти подальший розвиток України, чиї інтереси вона захищатиме, на що ми зможемо сподіватися в найближчі роки.

 Маючи гарантоване право на вільний вибір, ми повинні зважено підійти до цього права з тим, щоб обрати ту політичну силу, яка зможе на ділі виконати свої передвиборчі обіцянки, втілити  в життя ті зміни, які сприятимуть покращенню добробуту населення нашого міста, краю та держави. Переконані, що таким вибором стане блок «Наша Україна- Народна Самооборона». Політичні сили, які входять до цього блоку, за роки своєї діяльності довели, що стоять на захисті Української держави, дбають про  її економічне процвітання, захист малозабезпечених верств населення та всебічний культурний розвиток . Це ті люди, яким ми, чорнобильці, можемо довіряти, і які ніколи не залишаться байдужими до проблем чорнобильців: потерпілих та ліквідаторів, тих, хто рятував країну від найбільшої техногенної катастрофи, ризикуючи своїм здоров’ям та життям.

 Нагадаємо, що блок «Наша Україна – Народна Самооборона» виступив з ініціативою скасування депутатської недоторканності, покінчивши таким чином з ганебним існуванням   такої категорії громадян, які мають   привілеї та недоторканність. Представники цього виборчого блоку об’єдналися навколо нових соціальних ініціатив Президента Віктора Ющенка і  беруть на себе зобов’язання втілити їх в життя. Нагадаємо, що кроки, які запропонував Президент України, стосуються покращення соціального захисту багатодітних родин, дітей-сиріт, пенсіонерів, людей, які мають відношення до  бюджетної сфери: це і військових, і медиків, і науковців, і працівників культури, і  педагогів та інших наших співгромадян. Ці ініціативи є логічним продовженням попередньої соціальної та гуманітарної політики Президента Віктора Ющенка, які мають пряме відношення до широких верств нашого суспільства.

 Саме тому, ми вважаємо, що блок «Наша Україна - Народна Самооборона» найдостойніше представить інтереси усіх громадян і закарпатців, зокрема,  у Верховній Раді.

 Кандидатом у народні депутати від блоку «Наша Україна – Народна Самооборона» є Мукачівський міський голова Василь Петьовка, який достойно представлятиме інтереси мукачівців та краян у Верховній Раді України.

 Закликаємо вас проголосувати за блок «Наша Україна – Народна Самооборона» № 14 у виборчому бюлетні для голосування!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також