"Солідарність" намагається відхреститися від кандидата-вбивці, але юридично це не можливо

13
8

Як стало відомо Мukachevo.net, сьогодні на 18:00 скликається позачергове засідання Мукачівської ТВК за зверненням політичної партії «Солідарність» Блок Петра Порошенка, на якому буде розглянуто питання про відмову партії «Солідарність» висувати кандидата у Мукачівську міськраду Олаха Калмана Калмановича, який є головним підозрюваним у вбивстві 18-річного рома.

Разом з тим, варто зауважити, що згідно закону Про місцеві вибори процедура реєстрації та відкликання кандидатів завершилася 5 жовтня.  Тобто яке б рішення не ухвалила Мукачівська ТВК Олах Калман все рівно буде у виборчому бюлетені як кандидат у партію «Солідарність».

Нагадаємо, сьогодні у Мукачеві було вбито 18-річного юнака, що сталопричиною великих розбірок у ромському таборі. Там підпалили маєток Калмана Лакатоша.

Мukachevo.net

Коментарі

М
Митер

Добре ЄЦови з кандидатами, усі свої. А туй подавуть так ош циганин ище мало и буде родичом Порошенкови. Тот, неборачище и не знає шо туй под марков його партії роблять.

Н
НеЙмаР

Солідарність це бидло з грошима, не бачите кого набирають???циган бо грошики має.З ким злизалися?Опоблоком, відродженням, наш край, це все бувші риги. Крім того в Пеці та Юги куча козлів бувших ригів, які були вчора регіоналами клялися яннику, а нині Пеці клянуться і патріоти, наприклад такий як Гончаренко. Не голосуйте за цих жуликів, ворюг, бидлоту...шулерів та шльоперів!

Е
Електорат

Цікаво би було щоб цю ситуацію прокоментував Пацкан. Багато людей хотіло попасти в списки Солідарності, навіть по рекомендації Маскаля, але мотивували що у Пацкана партія чиста і білосніжна, люди з колишніх Регіонів, СДПУ(о), ЄЦу туди непопадають. Валєра, так якщо партія чиста і білосніжна, так як у Бога цигани туди попали, та ще з темним наркотичним минулим. Скільки з контрабанди вам із Горватом забашляють? Бідний Маскаль най в одиночку сі з корупцією боре?

prorock до редакції

Перед тим як видаляти коментарій(який не який голос народу) напишіть причину...

prorock до редакції

правда оченята муляє?? шановні загугліть : . От Блока Петра Порошенко баллотируются наци (Eng Subtitles) .

PR
Pro rock

Требую опровержения...

ТЗ
так завжди було і буде

цигани є цигани, ко з ними має діло той в долі .

М
мммм

менти в долі в калманів і других наркобізнесменів. печально но факт..

Читайте також