Солідарність не змогла відкликати свого кандидата-вбивцю у Мукачеві

4
7

Позачергове засідання Мукачівської ТВК, ініційоване президентською політичною силою з огляду на події, які відбулися в місті у ніч з четверга на п’ятницю, завершилося фактично нічим.

На засідання, яке естренно скликали на 18:00 п’ятниці, 9 жовтня, зібралося 11 з 17 членів ТВК. На їхній розгляд було запропоновано питання про скасування реєстрації кандидатом у депутати Мукачівської міськради Олаха Калмана Калмановича. Саме його підозрюють у вбивстві 18-річного рома.

Утім, рішення ТВК було негативним. Спершу за відмову у скасування реєстрації проголосувало 6 членів ТВК, 5 утрималося. Згодом, після повернення цього питання на розгляд, вже 10 проголосувало за відмову у скасуванні реєстрації, і тільки 1 утримався.

ТВК відмовила у скасуванні реєстрації кандидата на підставі ст.46 частини 2 пункту 2 Закону про місцеві вибори, в якому йдеться, що процедура реєстрації чи скасування реєстрації кандидатів завершується за 19 днів до дня голосування.

Mukachevo.net 

Коментарі

В
Василь

Вбивці серед кандидатів до рад нижнього рівня- Сидор, Олах, тоді скільки їх у Верховній раді? Як смішно, що кандидатуру не можна і зняти з реєстрації, як чітко у нас додержуються букви закону там, де не треба.

П
ПАКА

ДО полiтексперта:ЯКИЙ ТИ НАИВНИЙ!!!ДО КОГО ЗВЕРТАЕШСЯ?ДО ВУЛЬГАРНОГО БРЕХАЧА ГУБЕРНАТОРА???ШО У НАС В ОБЛАСТИ ДОБРОГО ОД ЙОГО ПРИХОДА?ДО НАС ПРИХОДЯТЬ ПРАВИТЕЛI ПОПОВНИТИ СОБI I КИЕВУ КАРМАНИ...А ЛЮДИ ТЕРПЛЯТЬ...

Э
эко

в депутати беруть дебілів і циганоту!!!!! ну і які закони після того можна чекати?

БЛ
бачо Ласло

Циганське лаве у Мункачі ушистко рішає, а у барона лаве нємєрєно.Гроші в Закарпатті ще ніхто не відміняв.

В
Виборець

I це свiточ тої перспективної партiї за яку нам пропонують проголосувати для досягнення європейського рiвня нашої держави? З такими кандидатами ми опинимость у царствi кривих зеркал, де європейськими цiнностями i не пахне. Свiй голос вiддам оппозицiї, де таким "перспективним" кандидатам як Олаха Калман Калманович дорога закрита.

П
Політексперт

Цікаво, а чи зрозумів вже накінець Маскаль які списки в Солідарність йому підсувають пацкани і горвати? Чистота партії? Так чому в списках Солідарності наркобарони, контрабандисти всіх мастей. Генадій Генадійович - ви боріться, може дись колись даштось і поборете. А якщо ви не з ними, то в області голова партії Солідарність вже до кінця сьогоднішнього дня мав бути змінений. Якщо цього не станеться, то треба вірити Ляшкові, що влада на всіх рівнях брехлива.

Н
Неймар

Що??????????від Солідарності вже цигани балотуються????дожився Пеця...

Читайте також