Соратник нардепа Ланя пропонує легалізувати на Закарпатті проституцію та секс-заклади

41
34

Відповідний законопроект вже зареєстрований у Верховній Раді Україні та чекає розгляду.

Документ внесено депутатом від групи "Воля народу" Андрієм Немировським. Обраний до парламенту він був від партії Самопоміч. Членом цієї є депутатської групи є фігурант контрабандних розбірок в Мукачеві Михайло Ланьо.  

У пояснювальній записці до проекту йдеться, що проституція легалізована у більшості розвинених країн Євросоюзу, а її нелегальність в Україні грає на руку криміналітету і завдає збитків держбюджету, пише Українська правда.

« Державний бюджет не отримує доходу від проституції у вигляді податків та інших платежів у бюджет. Таким чином, проституція потребує цивілізованого державного регулювання, закріплення соціальних гарантій повій, а також отримувати додаткове джерело надходжень у бюджет", – вважає Немировський.

Крім того, зауважив депутат, відсутність державного регулювання призводить "до розвитку сфери торгівлі людьми, насильницького втягування в тому числі неповнолітніх до секс-бізнесу".

Збільшити


 

Коментарі

В
Василь

Балога дає гроши та пишете хоть шо!!!!!!!смишно...!!!!!пишить корисну інформацію а не хз шо...!!!!

В
Василь

Шановни админи мукачева.нет причому тут Ланьо????

ДЛ
До лапочки

... хіба що по пенсійному...

Л
лапочка

льготи стріптизьоршам!!!!! задарь у маршрутці ся возити!!!"!"!

М
мачо!!!!!

Давайте у Мукачеві замість СІЛЬВЕРЛЕНДА зробимо бомбезний стрип-клуб..... не треба буде далеко ходити. Пішов на базар купити крумплів, а пак на стриптиз.... УРА.......

1
111

Ланьо не в "самопомочі", а у "волі народу".

T
toni

Davno treba a to ne znaesh Kuba iti......

Т
тячивець

скоти хай туди своіх донечок і жінок запхають замість того аби створювати робочі міста піднімати єкономіку до чого вже додумалися

П
Пасульов

Но нормальний законопроект лем не розуміву до чого ланьо тот нардеп як соратник і колега ланю так і всім народним депутатам. Я так поняв фамілія ланьо піднімає рейтинг цьому сайтові

ГС
Гра слів

Іде війна з гральними апаратами, так шо їх нема чи шо? А чому їх не легалізувати та не зробити окрему резервацію, ідіть та розважайтеся мажори, а не бідний на розум народ має останні гроші проси.. ти. Все правильно.

LK
Lazlo Kvanta

Наступним памятником від мецената Андрія Б.,має буде памятник повіі. Попередній його дарунок: http://life.pravda.com.ua/society/2015/09/20/200234/

4
4124

Голосуйте https://petition.president.gov.ua/petition/9422

П
попкорн

та уже ушитко злегализовали и приватизовали...опсталося лем сесе и уси будуть купатися у масли...ни зря майдан робили...знали чому и нашто...а вы олухы идить и убивайте своих на донбаси...и здыхайте за нас,а мы будеме курвами заниматися...

З
Закарпатец

Да чего тут решать - на международном уровне Украина уже давно легализовала свой статус как ПРОСТИТУТКА

К
Калиостро

Усi хто проголосує за легалiзацiю най нараз своїх коханих жiнок оформляють туди на роботу.

К
Клоуни

Вообще-то не лем на Закарпаттi, а на всiй Украiнi пропонують легалiзувати. Комусь дуже хочеся всюди приплести Ланя, так Вiкторе Iвановичу?

СМ
С. М. И.

якщо проституцію узаконять на закарпаттю то бідна блюкова жона -не буде встигати любовницям мужа волосся налисо стригти-ги ги ги))))

ОВ
охеріли вже

Віктор Іванович не допустить...яккщо допустить, значить в долі..Це по-перше. По-друге, Закарпаття досить духовно розвинуте місце і не потрібно сюди всяку мерзость, яка тягне за собою ще массу бруду - наркоманію, бандитизм, торгівлю людьми і т.п. Яка нахер ми Європа? Якщо тільки негатив звідти тянеме, ви шось корисне звідти черпайте!!! Мракобіси!!

В
василь

хоть шось доброє придумали!

П
Пішті

Но так пак се айно. Закарпаття усе ся виділяло от другиг областів, ги Сицілія од Італії.

К
КГБ

Немировський Андрій Валентинович Обраний по: Загальнодержавному багатомандатному округу Партія: Політична партія "Об'єднання "САМОПОМІЧ" Номер у списку: 33 Фракція Член депутатської групи "Воля народу"

1
123

Легалізувати проституцію, наркоторгівлю, торгівлю зброєю і т.д. Чим, як кажуть, багаті...Супер бізнес! Жити по-новому...

Z
Z1

Мабутьближе до нового року і наркоту почнуть легалізовувати))) там криша та ж

ДП
до пишты

много знаешь..смотри свое очко не продай..

О
однако

бляди были в Мукачево и при кравчуке и пр кучме и при ющенко итд.... АЛЕ СЕЙЧАС ПУСТЬ ДЕВЧАТА ЛЕГАЛИЗУЮТСЯ!!!! ПОМОЖЕТ СЕМЬЕ ЗАПЛАТИТ ПО ТАРИФАМ, СТАРИКАМ НА ЛЕЧЕНИЕ, ДЕТЯМ НА УЧЕБУ ИТД... ИНАЧЕ ЖИДЫ УНИЧТОЖАТ НАШ НАРОД!!!!

M
milosh

Факт! Вибачаюсь. Символічно, шо політична проститутка реєструє такі закони.

М
Мілошу

Немировський прийшов у ВР від Самопомочі а потім став тушкою і увійшов у Волю Народу. не дури людей

M
milosh

Укрправда бреше. Неміровський з Самопомочі. Виправте..

?
??

Гiднi плоди "революцii гнидостi".

П
Пішто

Я даже знаву де буде главний пубічний дом)) там недавно мало ся стріляли

5
555

хоть шось нормальноє за послідні 2 роки запропонували

Ю
юрій

сисе добре буде бо у жін не будуть боліти голови а фраєрки зникнут наохтема.

І
іван

ураааа ! но тепер загуляємо!

С
сила

Плоди революцийи гiдности.Доскакалися майдауни.Прейскуранти луцик-парашин-гройсман утверждати майже будуть.

Читайте також