Соцслужби Іршавщини допомогли з роботою юним правопорушниками

1
1

Цього тижня в Іршавському районі Закарпаття відбулася чергова робота з особами, що мають умовну міру покарання та покарання, не пов’язане з позбавленням волі із працівниками центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та представниками кримінально-виконавчої інспекції.

Такі зустрічі відбуваються з метою максимального наближення соціально-психологічної, юридичної, інформаційної допомоги до людей, що цього потребують.
Під час здійснення роботи в рамках «Днів центрів соціальних служб у кримінально-виконавчій інспекції» фахівцями центру Н.Лендєл та Н.Боршош приділяється окрема увага проблемам конкретної людини, надається фахова допомога з питань працевлаштування, оформлення окремих видів соціальної допомоги, відновлення документів, тощо.

Окремо ведеться облік та проводиться індивідуальна робота з неповнолітніми, що скоїли правопорушення та мають покарання, не пов'язані з позбавленням волі. Особлива увага приділяється профілактичним заходам, направленим на недопущення рецидивів скоєння злочинів. Тут важливе значення приділяється середовищу, де виховуються діти, їх сімейному оточенню, а також тому, наскільки відповідально батьки виконують свої обов'язки щодо неповнолітніх дітей. Дуже часто зустрічаються випадки, коли сімейне оточення дітям замінює вулиця, а процес виховання з боку батьків-заробітчан обмежується щедрими грошовими подачками з-за кордону…

Практика проведення «Днів центрів соціальних служб у кримінально-виконавчій інспекції» вказує на високу ефективність індивідуальної роботи з умовно засудженими особами й буде продовжена у майбутньому.

Коментарі

В
вуйко

Коли ваш "аффффффффффтар" навчиться грамотно писати заголовки?

Читайте також