Соцзахист готовий відправити жінку, яка "тероризує" мукачівців до матері в Австрію, але та відмовляється

6
15

Пані Вікторія, так насправді звати жінку, яка довгий час живе на центральних вулицях міста Мукачева, не погоджується привести себе до ладу.

Управління праці та соцзахисту населення Мукачева звернулось до людей, з проханням допомогти влаштувати майбутнє Вікторії і відправити її до матері в Австрію.

Працівники соцзахисту розповідають, що її мати, яка живе в Австрії, готова прийняти її знову. Вони домовились з міграційною службою про термінове виготовлення закордонного паспорта для Вікторії.

Крім того, є домовленість з ЦРЛ про те, що нададуть душове приміщення для того, щоб жінка змогла привести себе до ладу. Але жінка категорично відмовляється від усіх спроб вмовити її погодитися на таку пропозицію. З чим це пов’язано не знають. Ймовірно, вона асоціює лікарню з тим, що там знову чекатиме на неї обстеження.

Раніше, повідомлялось, що жінку депортували з країни ЄС, але як виявилось, це було не офіційно, правоохоронці її просто посадили на літак, та відправили додому. Ніякої заборони на в'їзд вона не має.

Mukachevo.net розповідало, що Вікторію обстежували лікарі, які зробили висновок, що жінка психічно здорова. Згодом її спробували влаштувати в монастир у Домбоки, але вона звідти пішла.

— То ж найбільше, що можемо зробити – це ще до зими і настання холодів відправити її до матері, яка чекає Вікторію і готова за нею доглядати. Благодійникам, які зголосяться допомогти реалізувати цей задум, просимо звертатися за т.0503666050 (у будні дні з 9.00 до 18.00), - йдеться у повідомленні управління соцзахисту.

Коментарі

Б
Бомбіто

Звертайтеся в 102.... Чого можете тільки писати на Мукачево.нет. Пишіть від свого імені звернення або заяву...

С
супер

Рафик опасен для общества. Отправить Рафика на принудительноэ лечение в Монте-Карло.

1
123

Вот-вот, чого мунiципали не звертають увагу на то, що вона сидить й фехтуе ножиком в центрi мiста? Це тiпа нормально? Дочекаються поки когось реально не покалiчить...

C
cecslrf

Вот іменно шо тим має поліція займатися і соціальні служби.Вибачте ,шо то за мати шо не може приїхати й забрати дочку .Тим більше шо вона вкурсі де вона знаходиться ,раз пишуть шо вона готова прийняти її! Не гризе її совість шо її дитина скитаєся і вонюча не мита ,може і полічии треба ,навірно при грошах раз там живе ,я в шокови ,а люди мають скидатися !

З
Золотко

Мунполіція на заленому базарі булки їдять та у телефонах сидять, бабки уже чесні - ганяти не треба

Ф
Фіглярь

Головне, що наша муніципальна "поліція" ніколи нічого з цьою особою не намагалася зробити. Є в нас така недослужба, з нівроку бюджетом з казни міста, які тиняються по місту, а коли треба бомжів з парків поганяти, бо люди не можуть через вонь і срач нормально пройти чи відпочити, то нема кому. Той косоглазий лиш знає, що дерибанити бюджетні гроші, соплячок набрали, що тіні своєї бояться, а закону не знають. В них закон - розпорядження шефа...

З
Золотко

Сьогодні біля 9.00, сидя на візку, фектовала ножиком. Всі знають шо тьотя ходяча, забье даякого туриста - будете чухатись! Кому гроші здаватись?! Кажіть...

О
Ооо

Це просто ні у які рамки не влазить!! Народ має скидатися їй на переїзд , на який вона не згідна і не факт, що не втече як і раніше. Як то не можно Нич зробити з цією хворою... Сидить біля церкви цілий божий день і харкає направо і наліво . А рядом школа,діти... 21 століття і такий абсурд

М
мукачево

Гнати її вон з города, а не гроші їв збирати!!! Я скинуся на то аби її вивезли куда подальше. Не розумію шо роблять проблему з тов неадекватнов. Скотина она та й так з наю най і поступають!!!

Л
Лиса

Частенько ее вижу и то что она психически здорова вызывает большое сомнение

1
123

тре її відправити в Цігантабор - най там плює на них!

З
Закарпаття

Я би на місці чоловіків, вже би ту "козу" давно покалічила, щоб вона даже не змогла встати з того сраного візка. Це єдиний спосіб щоб вона зрозуміла що вона дура

5
56

Ну шо за брєд??? якшо вона терорезує мукачівців, то чого поліція не оштрафує або не арештує її?

ВД
Васильєв Дмитро Георгійович

Дякуємо за підказку, виправили

М
Місцевий

Що за країна "Автрія"? Редакція, Вам не набридло ганьбити своїм неуцтвом Мукачево на всю Україну?

Читайте також