Соупаденіє? Міністерська комісія не виявила незаконних рубок лісу у Карпатах (ВІДЕО)

11
22

Закарпатські райони взялась перевіряти спеціальна комісія Держлісагентства, але по приїзду в область чиновники ніби осліпли.

За даними інтерактивної мапи, презентованої на засіданні Уряду, третина рубок на Закарпатті – незаконна. Масштаби оголених гір сягають площею з цілий Хуст. Відтак, міністерська комісія взялась перевірити ці дані.

Але на місцях на комісію чекала несподіванка – закарпатські лісівники переконують, що дерева тут не вирубували, мовляв, їх тут ніколи й не було. А зрубані пеньки взялись пояснювати тим, що місцеве населення не має чим грітись, от і заготовлює дрова на зиму.

Більше – в сюжеті:

Читайте також:

Закарпатська різанина бензопилою: як нещадно вирубують Карпати (ВІДЕО)

Коментарі

В
Віталій

Люди, чого чекаєте? Паліть ті лісовози, бо біда до вас йде! Поки не буде масових спалень бандитської інфрастуктури, через яку йде контрабанда кругляку, нічого не зміниться! Вся влада грає на стороні тих, кто незаконно рубає ліс!

38
3 8

изслисьбися тот киев без нас жилисме бе ньго тай хащи били и уевропи билисьме нигоднам никати тот телевизор брехачи послідні и ганьби нимавут

ВА
в а

борис некористуй такі слова як киевське панство або политична еліта то всьо бандити та суки продажні

Л
леся

Стид і ганьба шо в нас не буде настоящої ялинки.Коли в других містах настояща буде такі як Київ ,Львів і т.д.А ми біля карпат і для нас не ма справжньої і для діточок ,скоро не будуть знати яка справжня ялинка ,через пару років.

Б
борис

Лісів не буде то буде дуже велика біда НЕ дайто Боже У гірських селахводи нема А кіть та вода появиться та несе всьо шо перед нею є Київське панство рішає все замість нас Їм видніше ПАСКУДАМ!!

О
оппонент

Вася, а прокурор мукачева Братюк срочно оформил декрет, счас модно у корупционеров начальников слинять в декрет, чтобы уйти ответственности и чтоб не проходить так званую переатестацию или люстрацию, да еще чтоб не расследовать криминальные дела против руководства Муду, где работе=ает его жена, все они в связке преступной, но от кары им все равно не уйти. Это все преступноая ОПГ под крышенй няня своего....

В
Василь

Тупие селюки-окупанти бенкетують на крові народу: терористичний режим селюків Кравчука-Кучми-Ющенка-Януковича-Порошенко спочатку пограбував всю індустрію України,потім знищив 15 млн.осіб,а тепер просто розкрадає ресурси і наживається на стражданнях тих,що вижили. P.S. Прокуратура і МуДУ також суцільно окуповані мудаками-членами ОПГ"Селюки у владі" - досить порівняти ПІБ на табличках кабінетів - одні злодії-рагулі,родичі і їх обслуга.

О
оппонент

что вы хотели? какое министерство в своем ведомстве будет пущать сор из избы, все подчиненные по регионам платят бабки за позитивные акты проверки. вот к примеру недавно в позорном МДУ проводилась проверка инспекцией учеьбных заведений, где ректор заведомо знала что найдут всего ничего, на что можно глаза закрыть, заранее сьездила в киев к своей крыше Витранюк, как всегда и за деньги все порешала, но увы. На днях там снова очередной шкандаль, главный ректор -комбинатор остап бендер-Гоблик в. решает кадровые вопросы на свое усмотрение, старого афериста, который за бабки мать родну продаст, кому и как продлевать контракты, тоесть кто больше и кто ближе к телу. Во дают, так эта лавка корупционеров живет и дышет, невзирая на что вуз дышет на ладан, но они руководство умудряются на карманном специализированном совете который возглавляет главный авантюрист и проходимец гоблик, на котором "успешно" защищают канд.диссер. неуки такие как он сам, но за деньги, но за большие, но только у него.

Л
лоци

ние унас низаконноі рубки киев всьо узаконить правда низадарь

Й
Йоні

Комісія на Закарпатті, нико не рубать там де вни ходять. Комісія сліпне там де треба, а там де всьо "по Закону" видять даже документи показують, корупціонери!!! Біля кордону станьте, та увидите, де ліс ся діває. А тот чорний шо каже ніби незаконні рубки, то люди си дерева рубають, бо ся зогріти, най забуде як го звати, кіть то є так. Да, люди собі лісовозами возять думів, і ешелони пакують заграницю, да??? То треба йти та ємати тих, ко ліс валить, в'язати до дерева і мучарню узивати + прокуратуру, бо мусарка куплена у 99% случаях. І то всьо на відео знімати, бо нич з того не буде. А кіть не поможе, та створювати повстанські загони, як було при 2 світовій. І не руками їх бити, ти тих чим вони "б'ють природу"!!! Напекло уже!!!

К
короїди-гіноїди

У мережі показали наслідки масштабного вирубування лісу в Закарпатті, Карпатах і Прикарпатті. Відповідні відео було опубліковано на YouTube каналом InfoResist. "Супутникові знімки відкривають завісу над масштабом вирубування лісів. Варто зазначити, що особливо активно ліс почали вирубувати за останні три роки", - йдеться в повідомленні. http://ukr.obozrevatel.com/crime/95823-masshtabi-vrazhayut-na-video-pokazali-naslidki-virubki-lisu-v-karpatah.htm

О
Олег

Дык, уже лысину видно с трассы Киев-Чоп в районе с. Иванівці. А там где безлюдные места, представить страшно.

О
Осесеай...

ДА...Дожилисьмеся...Нерубауть невозять...А сам ліс зникає!!! Виб ліпше показали іхні дома машини!!! Чому відео про Анталовського В.В пропало з вашої сторінки!!! Там як мої колеги зняли його будьку а туарека чорного!!!ой я забов...то його брата(((

В
Василь

Всi,без винятків,структури влади на Україні окуповані тупим,жадібним селючім ворьём, здатним тільки на паразитування на крові народу. В даному випадку члени "вищестоящої" структури ОПГ"Селюки у владі" провели рекогносцировку на місцевості,щоб уточнити завдання "нижчестоящим" щодо подальшого розграбування України. Рагуль = злодій,бандит,тупак і просто терорист.Крапка.

І
Іштван

Виходить усі вирубки є законними? І роми тоже мали дозвіл на вирубку?

ГК
Город которого нет

Ничего удивительного если у власти жадный до предела барыга...который не только лес вырубает и продаст а всю Украину за копейки продаст.

В
вiталька

Ржу " ги конь". бггггггг ))))))))) .А знаєте, тоді можна поїхати в с.київ, піти на хрещатик і повирубувати серед білого дня всі каштани і шо ще там є. І сказати що це "так усьо і було". Маразм ? Зато "переміга" .

Х
Хаща

Соупаденіє?----НЕДУМАВУ

П
Порошенко

да да і януковч з україни не тікав і крим це україна:)))) Україна йопт:)))

СК
Степан Крук

Все вірно комісія встановила! Незаконної вирубки карпатських лісів нема, є незаконна вирізка!

КВ
Ковтун Василь Дмитрович

Наівні, ви щось інше чекали? Злодій скаже, що він все украв, таке буває тільки в казочках. Усе нормально, усе в ажурі, крадіть, вирубуйте ліс і далі, індульгенція получена. Могли б і червоною дану новину подати, хай усі почитають, що скоро Карпати перетворяться в Лисі гори при такому газдуванні.

Д
до

брихачі

Читайте також