Совок-стайл: Полосков записав привітання з нагоди відкриття великої сцени Облмуздрамтеатру

18
7

Голова ОДА записав привітання у стилі "радянських" часів.

Крім цього Анатолій Полосков наголосив, що нову сцену Облмуздрамтеатру вдалося відкрити коштом угорських коштів.

У підсумку голова ОДА додав, що вони планують провести реконструкцію і малої сцени Облмуздрамтеатру за допомоги українсько-румунських відносин.

Привітання голови облдержадміністрації Полосков Анатолій з нагоди відкриття оновленої великої сцени у Закарпатському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. братів Ю.-А. та Є. Шерегіїв, - опубліковано на сайті Закарпатської ОДА.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

К
Кукі

Видно по очам як бігають, читає з монітора текст

Д1
До 10:07

Реформа супрун на лице ! Йди та прийми таблетку , жертва пропоганди! Знайшли демократи хiмiчну зброю в Iраку ? Ти менi ще про голодомор заспiвай та великого вояку бандеру, який «боровся « « за низалижну , схронiвську окраiну! Що там з великою депресiею в сша ? Яка смертнiсть була? Як ся мають чероки , Команчi та iншi? Не воняй тут , неуч!

Г
гуканови

збагатилися комунішти, які заплановали стати олігархами. Перед тим жертванули пару десятків мілійонів люди і ті жертви пішли у гузицю. А комунішто-комсомольці, що людям дурили голови, стали міліардерами. І дале у зговорі з криміналом, правоохоронцями, дерибанять людськоє (не совковоє, а людськоє)!

Г
Гукан

Дякуючи совок-стайл вся окраiна ще й живе! Дякуючи совок-стайл збагатились пиляючи заводи, здаючи « цветметал», прихватизувавши фабрики, заводи, порти, зброю, танки i т.д ваш бонза та його подельнiк роут обрiзаний, коломойша, ахметка, тарутка i далi по списку! Тому закрийте рота , писаки завидувськi!

НЗ
не знам

коштом угорських коштів. - то велика сцена. А мала буде коштом румунських коштів. А словацьким що лишиться?

Ч
Читач

"Тіатр"

М
Мукачево

Це напевно ціла нарада пройшла, щоб до такого совка додуматися. Цілий губернатор, а як веде себе як школьник-піонер..))

Читайте також