"Спалився": В Ужгороді затримали чоловіка у кишені якого були наркотики (ФОТО)

10
5

26 лютого, близько 22:00 години поліцейські помітили підозрілу особу на Проспекті Свободи, в Ужгороді. Побачивши поліцейське авто, невідомий різко змінив напрямок руху.

В Управлінні патрульної поліції Закарпаття розповідають, інспектори поспілкувались з чоловіком, інспектори помітили, що він підозріло себе поводить та нервувує.

Під час поверхневої перевірки патрульні виявили у правій кишені 5 згортків фольги, всередині яких містилась речовина зеленого кольору, ймовірно наркотична.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ІС
Іван согласен

Правильно написав, поддержую

ДW
До Wow

В твоєму коментарі є лише одна помилка. Замість знаку питання в останьому реченні потрібні три знаки оклику.

W
wow

В мукачеві, по вул габермана, цілий прітон продажу наркоти, тіпа каву продають. Вечорами страшно пройти, всі все знають про це в місті. Але всі в долі, менти також, ніхто навіть не намагаться щось роботи. Мер міста теж в долі ?

І
Іван

Прнятно є спрос, стрес, невпевниність, новини вбивають безнадійністю а за рульом треба їздити ! Всі ворюги держслужбашаші на коксі і на курвах малолітньих сидять! Жонам їхньим тупим лим ауді купи та грн кинь на стол а далі роби шо хочеш! Аморальні шлюхи їх навідь не цвкавить звідки ті гроші беруться! Лим машина музика речі жопа і інстаграм! Кідь шо все ся мож розбігти!

ТШ
Тарас Шевченко

Що ж недоумок той пише? До Європи закликає? Якби було в них там файно! То сюди б вони не лізли

Читайте також