Спанієля, який викрив 2-х дипломатів-контрабандистів на Закарпатті, спершу викрали, а тоді вбили (ФОТО, ВІДЕО)

26
15

Теро називали митником, який не бере хабарів, саме тому він став жертвою контрабандистів.

Журналістам Mukachevo.net вдалося дізнатися подробиці вбивства службового собаки Теро, який викрив на КПП "Лужанка" дипломата-контрабандиста з Посольства України в Словаччині, а також двох монгольських дипломатів-контрабандистів.

Кінолог-прикордонник, який 9 років працював з Теро спільно на кордоні, розповів, що інцидент трапився минулими вихідними у селі Дідово (Дийда) Берегівського народу, де і проживав собака.

Прикордонник розповів, що традиційно замкнув увечері паркан двору, де був собака і за цілу ніч не чув жодних дивних звуків чи гавкання собаки. Десь близько 5.30 ранку помітив відсутність Теро і привідкритий паркан. Прикордонник почав питати сусідів та односельчан по селу, чи випадково не бачили зниклу собаку, поки одна жінка не сказала, що бачила, як Теро десь після обіду цього ж дня забіг додому. Повернувшись додому прикордонник знайшов уже мертву собаку у підвалі. Тобто собаку спершу викрали, отруїли, а тоді відпустили, аби тварина начебто померла вдома.

Спанієль Теро мав 9 років, а у Мукачівському прикордонному загоні служив близько 2 місяців. До цього часу Теро шукав контрабанду спільно з львівськими прикордонниками.

Mukachevo.net вдалося отримати кілька кадрів, як цей пес наводив жах на контрабандистів.

Коментарі

І
Іван

Якщо це службовий собака він має жити у прикордонному загоні, а не десь у Дідові. Винні у всьому прикордонники які дозволили цінному службовому собаці жити там де його можуть викрасти, отруїти і т.п. Тобто треба проводити розслідування і судити прикордонників за халатність.

Р
Руслан

Ваня ти скільки класів маєш?

П
просто

ванька хотів бути "хохлом" а мадяр склепав за то так і злиться на них))))))

ДВ
До ваньі

Ваня а ти лох кончений.

В
ваня

Мадяри галімі проститутки і педіки..... кось шось мае протів гавкайте!!!!!

Q
qqq

сплюнь ето самоє і потом висказуй мнение бо неясно обясняєш. нащот того мадяра то шутка була.

ДД
до джексона

со .. в би ти х . й мадярам!!! з Вінниці він з такої жи п .з ди упав ге ї ти

М
мда

революція гідності пройшла успішно,тепер навіть тварин вбивають через контрабанду йдемо в європу,на майдані же не дарма скакали

З
Золтан

Виправіть помилку у тексті - "Берегівського народу" на Берегівського району.

Л
лариса

геройський вчинок-вбити тваринку,сміливості багато не треба! тфу-ганьба!

Д
джексон

на першій фотці читаю "державний кордон Украйіни священний та недоторканий", так остані слова очі ріжуть... а кінолог прикордоник навірно мадяр. бо по украйінськи з ошибками говорить і кореспондент теж ошибками набирав новину)))

Ф
Файта

Менше базарити треба усім воякам.Має же бути якась службова таємниця.Ще шкоди своїм базаром кореспонденти добавляють. А в результаті великі втрати. А після втрат, іде тупориле бахвальство по типу, Ми замгерої там були, ми їх знали, ну це всім по телевізору та інету розтрепали .

1
111

Дідово (Дийда) Берегівського народу

Й
Йовжі

Контрабанда контрабандою, економічний злочин, але пса забити це посягання на прикордонну службу, це вже чистий бандитизм. Ко там тримле контрабанду в області, ліпше би розібралися, бо це прогон ні в які ворота не лізе, несерйозно.

В
ваня

Най соби пес спочивать з миром! Доста баламути наглядав! От і отвічати прийшлося.....

Читайте також