Спеціалісти Ужгородського нацуніверситету

4
0

впроваджують нові технології навчання

Понад 130 вузів делегували своїх представників на VI виставку-презентацію «Інноваційні технологи навчання», яка нещодавно проходила у Київському Палаці дітей та юнацтва.
Мета виставки - показати кращі розробки і впровадження інноваційних технологій у навчальний процес та продемонструвати здобутки у сфері модернізації національної освіти.


Приємно відзначити, що факультет післядипломної освіти УжНУ став лауреатом у номінації «Інновації у після-дипломній освіті». Робота закарпатських учених називалася «Використання інформаційних та телекомунікаційних технологій у підготовці медичних кадрів». Вона спрямована на підготовку практичного лікаря. Автори намагалися наблизити розробку післядипломної підготовки до принципу європейської моделі «Long Life Study» («Навчання упродовж усього життя»), що дозволяє забезпечити безперервне навчання спеціалістів. Також УжНУ отримав нагороди за проведення семінару на тему «Формування графічних навичок письма молодших школярів», повідомили з прес-служби Ужгородського національного університету.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також