"Спецконтроль" оприлюднив відео, як нові полісмени затримували неадекватну жінку (ВІДЕО 18+)

17
31

Активісти закарпатського "Спеціального контролю" оприлюднили відео, як вчора вночі поліцейським довелося затримувати і відвезти у міськвіділ п'яну та неадекватну жінку.

Як розповідають активісти ужгородка, що нецензурно лаялася, обзиваючи всіх довкола, спершу порушувала громадський спокій в пивних закладах в районі залізничного вокзалу обласного центру Закарпаття.

Але через неадекватність там її, судячи з усього, перестали обслуговувати, що викликало ще більший гнів "героїні сюжету" і бажання пошуку нових пригод.

Загалом молода жінка виглядала цілком пристойно і не скидалася на представника декласованих елементів. Але те, що вона витворяла під впливом алкоголю, і, надто, те, що вилітало з її рота, викликали справній шок у оточуючих.

Активісти "Спеціального контролю" зафільмували її вже в магазині "Зіна", що біля міського відділу ДАІ на вулиці Гагаріна. Поліцейські намагалися заспокоїти і вивести жінку з приміщення торгового закладу, але це викликало у порушниці майже істерику та приступ невмотивованої люті.

Утім, зрештою її таки вдалося доправити до відділку.
ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Відеосюжет не рекомендується до перегляду особам, що не досягли 18 років, і загалом людям, вразливим до нецензурної лексики.

Коментарі

ДР
до РУСНАК і до 666

Горе??? Ця "шваль" неадекватна алкоголічка вже роками!!! Дітей пугає днями і ночами у своєму дворі!!! Вже навіть старші люди змучилися їй швидку викликати!!! Там в самому відео декілька разів прозвучало її ім'я та по-батькові !!! уважно послухай ))) Ізабелла Вікторівна! Зайди на "п'янчику" в Затишок і зразу дізнаєшся хто це)))

ДВ
До василя

твое мусор время к сожалению не прошло...попьте еще твари с людей кровушки..

ДР
ДО РУСНАКА

тебя оторвали маскали от польских и австро-мадьярских параш!!! которые чистили твои бабушки и дедушки!!!! маскали дали твоим папам и мамам бесплатное образование, бесплатно лечили, бесплатно давали квартиры и путевки в санаторий...охраняли от бандитов ..... и твои папы и мамы делали таких как ты , небоясь за завтрашний день!!!

М
МОДЕРАТОР-ПИДОРАС!!!

!!!

Р
Руснак

Поліція! Евроейські нрави!....Одна назва. Чому не пройнялися участю сеі "недекласованоі"жінки.Може у неі якесь горе ,яке нас "визволителі"навчили гасити,чи то пак ,заливати водярою.Богдай би ся закляли із своім "руським духом". У цивілізованій Европі,звідки нас москалі вирвали нагло і відкинули на сторіччя назад,у азіський "рай",таку ,най тимчасово і неадекватну людину,просто відвезли б додому(най і не даром).Влна про це і просила.Але кого,клонів учорашніх ментів! Ім не до психологічних умозаключень,простіше скрутити і заламати.Ганьба!

П
Підгорянин

Вовки йобані 4 на 1 девочку сука так лим пси роблять яка би она не була так неробиться я би іх похуярив як псів і запалив на огньови!

В
Василь

Легка музика приємно звучить в унісон зі смачними матюками тої "кралі", а копи (5 чоловік) щось довго няньчаться з нею, мали би за 3 секунди скрутити і в обезьяннік відправити.

В
Вася

Гавно їй через марлю цідити, а не алкоголь пити! Шкода, що нема зараз витверезників, як раніше. Там би вона швиденько прийшла до тями!!

Р
Рихард

А где же хваленые "Европейские ценности" и так разрекламированная неподкупность правоохранительной системы?

М
Мда

А чо... молодцы, так и надо с ней.

І
історик

Мусорами не зря называют тех, кто подбирает и пакует вот такие мусорные отходы общества. Грязная у них работа убирать мусор в стране.

R
Rusinу

1000 правий !!!!!

R
Rusin

Народ цей просто звик шо паркувате треба свою повозку там де в голову стрільне. ПДД в основній масі не слідують, а в більшості випадків і не знають бо права куплялися. Бичок кидати там де докурило, плює там де пріспічіло аналогічно і ссати і срати. Звичайно бидлоті не подобаються обмеження. Слідуйте правилам і все буде в порядку. Нова поліція - респект!

С
СВАЛЯВЧИК

ШЛЮХА

НН
наш народ такий наш народ...

ну та правильно на дивані всім гарно пишеться! ну так а я не про те ж написав? а давайте всі дружно дамо їм шанс зробити хоча б щось правильно? хоча б з малого..

И
Ичи

Волки ПОЗОРНЫЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Д1
до 10,49

когды эти копы начнут еще накрывать наркопритоны,игровые апараты,барыг наркатой, оружие начнут изымать( которого бля море на руках),будут отлавливать по ночам обнюханых " пацанов"грабителей и насильников........И ВСЕ ЭТО МЫ УВИДИМ НА ТАКОМ ЖЕ ВИДЕО!!!!!! ТОГДА Я С ТОБОЙ СОГЛАШУСЬ НА ВСЕ 100!!!!! НО ЭТОГО НЕ БУДЕ!!!ОТГАДАЙ С ОДНОГО РАЗА ПОЧЕМУ..

У
ужгородець

Шановний народе !!!! Годі возмущатись. Раніше бувші мусора не займались таким мусором, бо вигоди не було. Гроші з неї не візьмеш, бо видно по статусу- що немає. Натурою не візьмеш бо п*яна і грязна - і так на кожному кроці валались і ганьблять наше суспільство. А ці хлопці ( честь і хвала їм) не побоялись і не знехтували виконати грязну роботу. А ви народ, якщо нічого не мієте робити, то хоча би МОВЧІТЬ.

НН
наш народ такий наш народ...

Люди Ви себе чуєте взагалі?! Тут хоч якийсь прогрес після введення нової поліції.. а Вам і так не угодити.. такий наш народ,що завжди буде лицем крутити ,що щось не так.. Та й правильно ,що ловлять... і то правда ,що такої бикоти валом на вулиці.. а раніше такого не було ,що біля магазинів пянь околочувалась і що?? реагували?? нічого подібного... ну так правильно ,що 5-о крутять,а що дубінкою мали по голові стукнути?? тут писати всі герої.. а самим зробити.. хорошого дня..

В
Віталій

Ей, ви дебіли? Чи з гір бикота спустилися і тут сруть в коменти? Цю жінку потрібно було головою в пол є*анути! Це кончене существо! Ви мабуть такі як ця жінка і захищаєте її! Попереджую вас дорогі мої бики! Не дай бог зустріну вас у цілодобовому магазині в такому стані, останетесь як мінімум з переломами! Великий привіт родині Ігнатиків та їхніх кумів Білаків. Які до речі читають новини на мукачево.нет. Пояснюю: ця кончина родина з своїми кумовями прицепилися до продавщиці, бухі в дупль. Чоловік з жінкою та їхні кумовя чоловік жінкою, поводилися настільки не адекватно що просто п*здец! У чоловіків перелом ребер та ноги, а у жінок перелом рук та розбиті носи! Ще видзвонили сина який приїхав на пасаті на sk номерах.. прийшлось його повозити біля карєра, ревав як баба! І що далі, а далі всі вони обосралися! Кончені одним словом. Хочу написати що дякую за 7 штук грн, та 200 євриків які я знайшов у вас!

І
Іван

А в чому менти неправі? Затримали пяну бикоту, якої повно на вулиці. Вона взагалі якась неадекватна, їй би призначити псих. експертизу і на облік.

В
Виктор

Да Голливуд выходной!!! Надо было уже как в штатах применить оружие и застрелить, как делают у них, за сопротивления стражам порядка!!!

1
123

Спокуха чуваки, це штатна ситуація, на яку виїжджають і не раз на день....просто її засняли на відео. Я за те щоб і далі знімали, щоб люди бачили роботу поліції

1
1111

а чому новина не червоним виділена ??

М
Мусор2

Тот коп шо за кадром на піаніні грає, тоже робить свою роботу, він жертву музиков успокаює!

В
в

клоуни кончені...єден мужик вас поламле на гавно под секунду...

М
Мусор

Пятеро крутять алкашку для статистики проведеної роботи, а шостий доти за кадром на піаніно грає! Вот се настоящі копи!

6
666

Хто знає "героіню"? Давайте, країна повинна знати своїх "героїв"!

МЦ
модерація це по європейськи

боваэ

ЭК
это копы бля..детка!!!

ржу не могу!!!!присягу принимают как штатовские копы...руки назад.

Я
Я

Та вони герої. Заламали жінку. По ордену кожному і на заслужену пенсію з довічним матеріальним утриманням. А нащадкам пам"ятати цей величний подвиг. І на річницю нагадувати. І салют давати в честь оцих "Матросових". Таку амбразуру своєю груддю закрили. Тепер місто може спати спокійно..

Читайте також