Спецоперація на КПП "Лужанка": Слідчі ДБP зловили на хабарі прикордонників Закарпаття

12
14

Під час проведення обшуку фігурант справи намагався з'їсти 200 доларів США.

Як повідомили в головній військовій прокуратурі, співробітники Департаменту захисту економіки спільно з слідчими ДБP затримали інспекторів прикордонної служби пункту пропуску «Лужанка», які вимагали 1000 доларів США хабара від мешканця області, за сприяння в безперешкодному переміщенні тютюнових виробів з України до країн ЄС через пункт пропуску «Лужанка».

Сьогодні, 9 січня, під час вимагання та отримання чергового траншу неправомірної вигоди в сумі 200 доларів США прикордонників було затримано на гарячому в пункті пропуску «Лужанка». Проводяться невідкладні слідчі дії та обшук на КПП.

Під час проведення обшуку фігурант справи намагався з`їсти неправомірну вигоду в сумі 200 доларів США.


Загалом, вже задокументовано 4 факти вимагання та отримання вказаними працівниками неправомірної вигоди в сумі 800 доларів США. Фігуранта затримано в порядку ст.208 КК України та оголошено останньому про підозру за ч.3 ст.368 КК України. Після легалізації матеріалів вирішиться питання про оголошення про підозри.

Коментарі

НТ
но ти й баране "06.38

не бухай, перестань, вже святки закінчилися!!!! іди робити дурню..до чого тут твоя пусрана совдепувська армія??? но ти й ще тот болван.....

0
06,38

Ко старший,знає што такоє дідівщина у совицьків трипроклятій армії.Мало ко знає,коли она ся явила.Явилася она на прикінці 60-років минулого століття.Як почали ити на пінзію вояки-офіцери Другуї Свтової на пінзію.Насправді они диржали порядок і дисципліну у совицьків армії по справжньому,бо пройшли пекло войни.Де куля ни убирать ,ци ти таможник,міністр,хитрозадий.Для ниї ото всьо тепла ціль.Вояки які були по справжньому на передовій,пуд кулями.взятки брати ни будуть,і хитрим ни дадуть.Є із кого убрати,дайте їм роботу...

ПД
Правдоруб до "колишнього..."

Не бреши та не розповідай тут казочки - "Мені не полюбилася слу жба і я уволився по бистрому". На службу беруть за контрактом. Підписуючи контракт ти береш на себе забовязання служити певний період часу - 3, 5, років. І нікого по "бистрому" не звільняють...швидко звільняють гнид та зальотчиків..

ДД
до дебіла "Колишнього ...."

Тебе вигнали без пенсії бо ти БРАВ!!!

КП
Колишній прикордонник

Малі зарплати і тяжкі умови служби не повод брати бакси!!! Мені не полюбилася слу жба і я уволився по бистрому!

"
"Зелений"

Те що хабарники ЗГОДЕН - то є сволота, яка має сидіти за гратами. Але чому НІХТО не поцікавитьсЯ умовами служби прикордонників??? ПОВНИЙ НЕКОМПЛЕКТ НА ВСІХ ПОСТАХ - 1 цілу добу служба, 1 добу відпочинок, наступна доба ЗНОВУ ЦІЛА НА СЛУЖБІ!!! Чому керівництво це допускає??? По вашому прикордонники не люди??? ЇМ ЩО НЕ ТРЕБА ВІДПОЧИВАТИ??? І не треба тут зараз почати воняти - "не любиться не служи"!!! Хто так думає хай попробує, який це "легкий" хліб, хай погодить в наряди багатокілометрові через добу!!! Є серед них ті хто йде з однією метою - урвати хабарі від контрабандистів, але БІЛЬШІСТЬ НОРМАЛЬНІ ЛЮДИ!!! Серед них 1/3 частина ІНКИ, які нарівні з іншими ходять на службу через добу!!! Це ви рахуєте правильним???

Я
Я

То Коштура з Ракошина

ІН
Іван на Тислі з Ракошина

А де боли леви із внутрішньої безпеки прикордонників? Прикривали тилові підступи до кордону??

П
Пасажир

Беруть суки дальше як и брали

B
betonus

Прикольно, погранець з"їв долари. Він, мабуть_ думав, що на виході буде тисячка.

Х
Хаха

Ха ха ха долари їсть потім доларами сере прикольно

М
Місцевий

Но тепер точно всьо. Більше нико на границі брати не буде.

П
Правда

show must go on показуха для тупорилих

5
555

Показуха через пару днив опять буде на линии гроши зберати исе не первый раз.ище не один непонис наказание.

Читайте також