Спецоперація на околицях прикордонного Міхаловце: затримано банду контрабандистів з спиртом, цигарками і 83 000 євро

4
5

Вранці 11 листопада митники Словаччини провели блискавичну операцію під кодовою назвою Gold and silver.

У результаті було арештовано банду контрабандистів, а також вилучено тисячі літрів фальсифікованого алкоголю і сотні тисяч нелегальних сигарет. Про це повідомляє фінансове відомство країни.

Відбулося затримання в селі Брацовце у районі міста Міхаловце. Вилучено 470.280 пачок сигарет L&M та Marble, 3000 літрів 95% спирту, гроші на загальну суму 83.000 євро, а також устаткування для виробництва алкогольних напоїв (етикетки, смакові добавки і т.д.).

Група злочинців брала участь у незаконному поширенні сигарет без словацької маркування і фальсифікованого спирту в районаx міст Міхаловце і Требішов. Арештовано шість чоловік. Митники затримали 4-ох словаків, серед ниx жінку і двоx поляків.

Головний підозрюваний вже колись був затриманий у подібній справі. Якщо його визнають винним, то йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років. Нелегальний алкоголь і сигарети перевезено на склад митниці у Міхаловце.

Місто Міхайловце розташоване за менш як 40 км від кордону з Україною в межах Закарпаття.

Коментарі

Н
Ната

Міхайловце розташоване за менш як 40 км від кордону з Україною в межах Закарпаття....як то поняти??? 40 км від кордону України (але) в межах Закарпаття???

Д
до

прокурори рулять на канари а не на нари

О
ОН2

І всі подібні випадки виявлення контробанди завжди за дивним збігом обставин сконцентровані в прикордонних до неньки України угорських та словацьких селах та містечках.

Ф
федя

В нас фури находять і нич....

Д
дада

а наші діляться і все у них буде добре

Читайте також