Спецоперація правоохоронців Закарпаття: затримано більше десятка нелегалів та 4 провідників (ФОТО)

12
6

12 іноземців та їх провідників, які мали намір перетнути держкордон, затримали на Перечинщині та Свалявщині.

Як повідомили в ГУ Нацполіції Закарпаття, сьогодні, 8 травня, співробітники відділу боротьби з торгівлею людьми, спільно з бійцями КОРДу, та прикордонниками провели спецоперацію із затримання нелегальних мігрантів.

Так, на території Свалявського та Перечинського районів. правоохоронці затримали 12 іноземців без документів та 4 їхніх провідників.

Як з'ясували полісмени, нелегалів, на 4 автівках, перевозили четверо жителів Києва.

Транспортні засоби поліцейські також затримали на арештмайданчик.

Наразі правоохоронці розглядають можливість відкриття провадження за статтею 332 Кримінального кодексу України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України).

Усі обставини справи, причини та умови перебування іноземців на території України, встановлюються.


Коментарі

ДО
До Опера

То обіжений-чорновоз годя іван із с Дусина,пише всяку херню-бо він раньше був у темі,а типер став активістом:))))

О
Опер

До правдоруба це ти по любому якиїсь Чорновоз який пише всякий понос не перживай дійде черга і до тебе тепер не проблема вичислити твій телефон з якого ти понос пишеш свій. А нарахунок того кого там відпустять зайдеш вирок почитаєш Окунь ти.!!!! Може прийди та скажи в очі БЗПТЛовцям шо там хто проплачує ? !!!!

А
Антон

Правдоруб умнічка ! Все рішає бабло!

З
Зураб

То женя білий пробує робити

П-
Правдоруб - доповнення.

Через 72 години відпустять, так. як "ЗАМАХ" на скоєня протиправної діяльності яка підпадає за ознаками під статтю 332 Кримінального кодексу України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) - НЕ ЗДІЙСНЕНО - ФАКТ "незаконного переправлення осіб через державний кордон України" - НЕ МАВ МІСЦЕ. З лохів "зіб'ють" бабки та відпустять на всі 4-ри боки. Як би ХОТІЛИ зафіксувати ЗЛОЧИН, то супроводили би до кордону, а на кордоні би ЗАТРИМАЛИ, а так це все ПОКАЗУХА для баранів....

П
Правдоруб

Не смішіть, ВБЗПТЛівці КОНТРОЛЮЮТЬ та ОЧОЛЮЮТЬ діяльність ОЗУ по функціонуванню каналів нелегальної міграції. Це якихось непроплаченних неформалів затримали, які поперлися без попереднього узгодження з мусорами на кордон.

Читайте також