Спецоперація СБУ: на хабарі попався працівник Державної міграційної служби Закарпаття (ФОТО)

4
24

Спецпризначенці проводять слідчі дії в будівлі ГУ ДМС Закарпатської області.

Факт затримання працівника на хабарі підтверджують власні джерела Mukachevo.net в правоохоронних органах.

Наразі деталі про затримання та суму хабаря не відомі.

Спецоперація СБУ, ДБР проходить за процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області.

Згодом прокуратура Закарпаття розповіла офіційні деталі затримання.

Як виявилось, посадовець вимагав 400 доларів від громадянина Румунії за реєстрацію та видачу посвідки на тимчасове проживання.

"За цю суму, він пропонував іноземцю "пришвидшити" отримання документів з двох місяців до двох тижнів", - пише прокуратура.

Чоловіка було затримано безпосередньо після отримання частини хабара у розмірі 200 дол США.

Тепер йому повідомлено про підозру за ч.3 ст.368 ККУ, а саме одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди.

Коментарі

Z
Zoltan

Берут и дают там, где любой дефицит (товар, бланки, время тд.). Если нет дефицита, искуственно создают. Этот пример живой пример: доказывыет, что можно регистрировать и за две недели. Вот этот термин и узаеонить!

Ш
Шкент

Коли вже чубірка біту колю мерського тупого наркомана на 307 - збут наркоти імлять мусора на чолі з рябінчаком пяницьом

С
сусідка

туті двоє, такі лисі гі коліна..

Л
Ласло

На паспортах заробітки у вигляді хабарів починають падати,ажіотаж спадає.Тепер міграційники почали кошмарити інозеців та осіб без громадянства,які звертаються за посвідками на проживання в Україні.Причин для відмови,якщо не знаєш національного законадавства,можна найти сотню.Тим і користуються.

В
Ваня

Там кожний, но відсотків 90 точно платять за посвідки і не лише за терміновість, а найдуть десятки причин, кіть не платиш. Десятки принципових людей судяться з службою, але то на роки. Так, що не пишіть дурниці, що не треба платити клієнтам, бо ви не були в іх шкурі.

С
Сашко

Там кожен ВЗЯТОЧНИК і їх усіх потрібно садити, як мінімум звільнити без права поповнення на роботу.

R
Robi

Експрес-послугу легально і вдвічі дорожче зробити, нехай гроші краще йдуть у держ.казну, та й людям спокійніше, і чиновникам

Д
Думаю

Було так, приходить нач. страшного спецпідрозділу до нач паспортного і каже сього місяця нам треба жертву із паспортного на показник, і той каже та є вня туй ковдуш єден та влупіть його. І туй начинаться страшна спецоперація находять якогось цигана без права на проживання дають му гроші та інструктірують го як спровоцирувати того бідолаху який радий тим грошам бо треба начальнику дашто занести тай дітям помогти, а цигану зато папіря всі упорядкують. Такі у нас спец операції. Я нечув оби даякого керівника хлопнули ачий неберуть. Тай самі СБУ шники тоже видав неберуть сигіняшні.

М
Мізя

Є такі люди шо не хочуть стояти у чергах, самі глядають кому би занести гривні оби скорше рішити. Но а цей най би сидів в тюрьмі

ДД
До діда

Беруть, бо даєш..а щоб не вимагали -не проси пришвидшити. Якого фіга люди не хотять стати в чергу, або почекати законний термін надання послуги??? Всім треба вже і нараз..і задарь))) ти, Діду, придурок..і ті що пропонують гроші теж дурні. А в тих хто бере виходу нема з мізерними зарплатами..от і живуть по принципу "дають-бери". Не носіть взятки,і навчіться чекати в чергах от і буде все інакше!!!

Т
Троцкій

А шош той румин, не міг два місяці почекати? Почав одночасно гроші підсовувати і агентом прикинувся. А шош той дрібний ДМСшник не міг спочатку заяву в антикорупцію написати, а потім у румина гроші взяти? Тоді на румина би справу завели, а ДМСшник ходив в променях слави. А так "жадность фраєра сгубіла".

В
Вася

Хочете порядка всiх держпрацiвникiв потрiбно посадили.

Д
Дід

Відкрили Америку. Та будь в якому підрозділі міграційної служби Закарпаття,Львівщини або Тернопільщини пакуйте любого працівника-помилки не буде.Всі беруть і вимагають. А цього пацана просто заказали,бо почав крисятничати.

ДІ
До іршавчанина

Шо бочку котиш на порядних людей? Марущинець Вася порядний , водку п’є як кінь і приблизно в таких дозах, на пару з Хилом. А такі як ти помали грощі носять і в коментарях жаліються. Не неси то й не візьме од тебе.

1
1111

кричать правоохоронні органи, суди- продажні. А самі навчили лікарів вчителів чиновників брати, навчили даже закордонних таможників гаїшників. Який народ - така і влада. Бачили вже доста активістів-майданщиків які рішають вопроси, потому тікають в сша- коли їх на взятках беруть

1
1111

Наші люди самі чесні і справедливі. Біда лиш в тому доки не зачіпає їх інтереси

І
Іршавчанин

Іршава МРЕО вот там хабарник, но там криша серйозна))

ВБ
великий брат

Хлопці, в цьому ставку є значно більші риби..... Місце вибрали рибне! Робіть правильно прикормку і буде вам улов з "чеських підприємців" та рахівських мисливців. Затриманий сьогодні, ланка мінус один в цій системі. Чи є на Закарпатті хоч один керівник будь-якого державного підрозділу, який залишається на посаді вже десятиріччя і при будь-якій владі чи то помаранчеві, чи то сині, чи то зелені, крім пана МІВ? Відповідь - таких динозаврів, фауна Закарпаття більше не знає. ДумайТе чому така ексклюзивність і стабільність, і вседозволеність, і впевненість у безкарності . Підказка: всі річки впадають у Дніпр, а яке місто на ньому стоїть....Ось там і Кити плавають, гарпуном ловити треба і то не факт, що проб'єте товсту шкуру при влученні.

ДО
До останнього

В Іршаві там щи май цікавий фрукт у Мрео, але там криші серйозні, є надія лиш на божий суд.

П
петро

коли марущенця з іршави з паспортного за хабар візьмуть.

А
Айно

Аиколи за міграційну в Мукачеві візьмуться??? Показували як в районні незаконно збирали з людей кошти і що ???

Й
Йовжі

Коли візьмуть за хабарі Бердара Сашу?????

В
Вася

Будь-ласка, правоохоронні органи, коли черга Бойчука з МРЕО?

П
Петро

Прізвище ?

Читайте також