Спецоперація СБУ: силовики в Ужгороді накрили арсенал боєприпасів (ФОТО)

7
5

У мешканця обласного центру вилучили 6 тротилових шашок по 200 грам кожна, 3 детонатори, гранату Ф-1 ( без запалу), РПГ-22 та 86 набоїв різного калібру.

Як розповіли в поліції Закарпаття, працівники сектору кримінальної поліції, спільно з працівниками СБУ, сьогоднішнього вечора, близько 17:40, затримали ужгородця за незаконне зберігав боєприпаси.

У 55-річного мешканця обласного центру силовики вилучили 6 тротилових шашок по 200 грам кожна, 3 детонатори, гранату Ф-1 ( без запалу), РПГ-22 та 86 набоїв різного калібру.

Чоловіка затримали, а за фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 263 ККУ (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Слідство триває.

Коментарі

2
21,50

Розумне зауваження. Конкуренція спецслужб,світова практика.Ну а СРСР нема...

ПД
Правдоруб до дебіла "niki"

чого закукарікав??? А ти тупий. Для початку вивчи нормативно-правову базу діяльності правоохоронних органів а їх 22 суб'єкта до який відносяться СБУ та НП України, а вже потім щось там мели несуразне та придуркувати. Для тебе деbILла пояснюють - їх відрізняють не "повноваження" (ак ти там накалякав) а Закони України, якими визначено їх права та обов'язки, а також статі Кримінального кодексу України які розділені між ними за підслідністю хоча ти деbiL такого не розумієш). ГОЛОВН для них Закон про ОРД. А зараз висновок - ти реальний приDуRок "niki"

Т
Троцкій

"Рука врагов рубить устала". Niki, не мішай пацану рубати правду.

N
Niki

Правдорубу : ти якийсь мусор-невдаха якого вигнали з органів за нездалість. Такі операції спільні бувають і не раз, коли у однієї з контор - інформація, а у іншої - повноваження це робити. В даному випадку очевидно інфа СБУ а повноваження - поліції. Хлопці - молодці, попри твій висер

П
Правдоруб

Читаю та стає смішно. ЧИЯ то "спецоперація"??? СБУшників, чи ментовська??? Хто до кого "причепився" заднім числом??? І не розповідайте дурню про "спільні" заходи, бо кожен сам собі наганяє показники і НЕ КЛИЧЕ на допомогу з ІНШОЇ силової структури так, як зараз всі мають свої спецпідрозділи для захоплення злочинців силовими методами. Потім, що, як при СРСР - захопили 1 злочинця а на "верх" кожен рапортує - ЩО ТО ЇХ "спецоперація"???

Читайте також