Спецоперація силовиків у Мукачеві: поліція звітує про обшуки та затримання за підсумками бійки на Духновича (ФОТО)

41
32

Їх мукачівські правоохоронці провели спільно з працівниками управління карного розшуку та спецпризначенцями в суботу, 13 травня протягом дня.

– Усіх учасників бійки було встановлено та доставлено до поліції. Особи нападників – мешканці Мукачева та  Мукачівського району віком від 19 до 34 років, – коментує начальник Мукачівського відділу поліції полковник Василь Рябінчак. – П'ятьом з них вже оголошено про підозру у скоєнні хуліганських дій. Разом з цим  вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу відносно підозрюваних.

Під час обшуку в будинку одного з підозрюваних правоохоронці вилучили наркотичні речовини, і за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 статті 309 Кримінального кодексу України. Окрім цього в рамках спецоперації силовиків було вилучено тактичні рукавиці, диктофони, ножі та інше. Також на спецмайданчик поміщенні 2 автомобілі.



Нагадаємо, що інцидент стався 10 травня: на перехресті вулиць Духновича та Стуса сталася бійка із застосуванням кийків та холодної зброї.

Коментарі

БК
БІЛИЙ КИНЬ!!!!!

майте совість наведить порядок у вароши у мене дити шо дальше буде поздихали бо ти наркомани продажни мусора ШО УВАРОШИ НЕЄ ПОРЯДОЧНИХ жуликив лем скоти

К
космос

ко то бов кажіть уже

З
Золі

Покорский ще той нарік кончений

А
Актівія

За то што немав бампера

Z
Zzz

Нету

/
///

і тут є фото хамера

Z
Zzz

Фото хамера есть на сайте "Репортер"

П
Понятий

Наркотики неболи .менти подставили

К
Кого

Кого іще імили??

Б
Балога

Покорського за што імили?

ДС
До свата

Отиць його много доброго зробив , а файта то уже такоє , то не сімя , люди иншакі

С
Снікерс

Не розумію у чому прикол тих первентінів, метанфетамінів, амфетамінів і всякоі тоі херні. Не ліпше влупити 2 погара вина або 3 бакала пива?! Треба тікати із цієі Украіни. Порядку нигда не буде... туй чи янукович, чи порошенко, чи яценюк з гройсманом, а водь азаров - єден тото хрен. Ету страну не победить.

Б
Бобік

Для чого ця показуха???????

Е
Експерт

То не шпріци. То баяни у яких тримають метамфетамін

В
вiталька

А це фото з хозмагазина і аптеки ? Нафік тут фотки робочих рукавиць і хомути з шприцами ?

П
Пабло

Що за цирк))))Всі в курсі всього,а менти як завжди нічого не знають,продажні тварини,Мукачево як завжди лідирує в Закарпатті по криміналу.Всіх мусорів позвільняти,не виконують свою роботу.Набрати нових не продажних!

П
показуха

шоу

+
+

Хамер уже заплатил

ДМ
До мукачівця

Був і хамер. Удалили ту фотку

М
Мукачево

Дав би Бог би їх посадили на пару років

М
Мікі

Наркота вариться лавораии, а бабки міхами носяться у кабінети!!

ІЩ
І що?

Шо з того. А організатор ОЗУ сяде? Тровлять наших дітей наркотою, всі все знають, чиїх рук діло і все. А мусора сидять на взятках, тому і очі закривають. А цю шантрапу скоро повідпускають. Не держава, а якісь вороги народу.

Л
Ланьо

Коли вже порядок буде в мукачеві? Одні барижки і наркоділлери. Нікого не бояться. Міліція на подтанцовці!

Й
йовжі

сякі рукавиці хомути тай шпріци у мене усе у машині. што уто они указуут

2
2

А чим Душан займаються.

К
Каратель

Та вже тих кого потрібно звільнили, непотрибів усяких які нічого не можуть і не знають та вообще нікому не нужні, ще є такі які на черзі на звільнення, але вонище недогадуються но скоро зрозуміють що краще б роботу реальну робили а не займались чим попало. За них кому потрібно знають, це лише питання часу. Коли скажуть ДОПОБАЧЕННЯ ????????

Є
Єфрейтор

Пашкуляка закрили?

1
111111

Хамер Душана?

Ш
Шеті

Най раз уволять Мартина котрий кришує беспредєльщиків. Кстаті менти добре знали про розборки бо кришують і тих ко бив і тих кого били

П
Пітьо

То Флоні хамер?

І
Іван

Москаль уже взяв під контроль зальот блюковських? Чи він партнерів по наркоті не має права трогати?

А
Атаде

Хамер знакомий

Читайте також