Спецоперація: У Мукачеві затримали чоловіка, який скоїв вбивство у Підгорянах (ФОТО)

102
22

Сьогодні працівники поліції провели операцію по його затриманню. Підозрюваного поміщено в ізолятор тимчасового тримання.

Правоохоронці одразу встановили особу злочинця, однак той намагався переховуватися від правоохоронців.

Сьогодні оперативники Мукачева спільно з колегами з обласного управління Закарпатської поліції встановили місце перебування підозрюваного та провели операцію по його затриманню.

Вбивця сховався в одній із квартир багатоповерхівки в мікрорайоні Підгоряни м.Мукачева. 43-річний затриманий раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок.

Наразі його поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Як вже раніше повідомлялося, слідчі розпочали за даним фактом кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України, тобто умисне вбивство. Готуються відповідні матеріали для направлення справи до суду.

Нагадаємо, ввечері 25 березня в поліцію надійшло повідомлення від медиків про те, що на вулиці Підгорянській в Мукачеві виявлено тіло з ознаками насильницької смерті. Правоохоронці з’ясували, що потерпілий – 46-річний мукачівець. На тілі чоловіка було виявлено ножове поранення в ділянці серця.

Коментарі

ПГ
ПІЛЛИЙ ГИ ЧИКОТИЛО

До .... НЕ НАТІЛЬКО ПІЛЛИЙ, ТА ВІН ЗЕК ГАЛІМИЙ, ОТМОРОИНИЙ!!! ВІН ПСІХІЧЕСКИ ХВОРИЙ І ЦИНІК БЕЗЖАЛОСТНИЙ ВІН І НЕСИЛЬНО ДАВНО І ОТКИНУВСЯ С ЗОНИ РОКІВ 8- НАЗАД ПИВ ПАЛИНКУ ДУРНИЙ БИВ ДО ГУЗИУЦІ ДОКІ СЕБА ГО НЕ ОТРХЯСКАВ ГУМІЙОВИМ ПЕНДРИКОМ, РИВАВ НА СЛЬОЗИ ЯК СИРОХМАН СМОЛАВИЙ КЛЯВСЯ ШО ПИТИ НИГДА НЕ БУДЕ БО ЙОМУ І ПІВ ДЕЦИ НЕ МОЖ! І ДОВГО НЕ ПИВ ВООБЩЕ БОЯВСЯ ПОМНИВ ДОГО ПЕНДРИКОМ!!!! ВОТ СЕ АДЕКВАТНА І ПРАВДИВА ОЦІНКА КО ГО ЗНАЕ ДОБРЕ ТАНАЙ УПУВІСТЬ ШО СЕ НЕПРАВДА ЗАРІЗАВ ТОГ ШО ЗНАВ С ПВСРАНИХ ГАДТИЙ НЕЛЮДЬ!!! БИЙ СВОЕЙИХ ОБ ЧУЖІ СЯ БОЯЛИ БО ЧУЖІХ СЯ БОЕТЬ ГИ ОГНЯ ОКУН!!!

Д?
Для ?

А я і не зарікався, ти чуваче користуєшся тупим набором слів при відписці а суті не розумієш, краще мовчи!

?
?

Не зарiкайся сам не знаеш де опинешся

Д?
Для ?

Ти бля за суттю ситуаціі слідкуй яка сталася а не пиши ху і дай належну оцінку тому що сталося, чи ти може то одобрюєш?

?
?

Якi ви туй всi розумнi за спiною а в очi i прямо слабо

.
....

Знаю го, не на тулько вже пюллий ....не хоче ся вiрити шо то ун убив...

Ц
цербер

Жаль..

О
Олексій

Все кришується МУСОРАМИ!

3
369

якби мусора закрили всіх бандюків кого знають і кришують, то ми би у "Швейцарії" жили, круг общенія мусорів то мусора і бандюки

ДН
до нижньої марги

іди лічися, пінкертон недоправлений

М
Мукачівець

Міньо то наркоман і алкоголік ! Минулого тижня в невміняємому виді його випустили з міськвідділу з тим ножом, він його носив в чохлі, до..обувався в центрі до людей, розказував який він лев і показував всім шо в нього є ніж (це все мягко описано) !!! Питання до ментів якого х.. його випустили з ножом яким через тиждень він вбив чоловіка? ( затримали його бо купив кросовки і нехотів платити, а погрожував ножем - це слова невміняємого Міньо.)

В
Вариш

Цей ублюдок вбивця є одним з штиків блюка і моцкаля. Ко би подумав, що мент моцкаль стане бандитом з блюком і будуть вбивць пуддержувати.

Ц
Центр

Гойра Подгоряно

П
Поламати

Рас го треба поламати и такуй посадити а пак ищирас поламати!

Д?
До ?

У кому ви сомніваєтеся ? Міньо скотина послідня, на кіл петуха посадити.

М
Мукачівець

Це буде прикол,якшо його випустять...

1
123

Я перечитав багато коментарів по поводу вбивці, но коли читав то не знав хто вбивця, а тепер побачив і впізнав, і скажу вам що десь за день або два до вбивства я його бачив у веселій і видно що частій і спокійні розмові із ментами у цивілці. Один із ментів із шрамом на обличчі Макарівський колисьіздив на червоній БМВ.

Ч
Чикист

Чорт Галимый ,повисыты го за ребра та най стикать кровлёв ??

М
Мешканець

А чого забив в серце?

?
?

Я спiвчуваю семi загиблого втраченого не повернеш але я вирю що то скоила затримана людина я просто впевнена що вiн то не гонен зробити ми багато спiлкувались хулiганство то його але не вбивство да вiн далеко не ангел але i не вбивця

О
Олександр

Мукачево повертається в буденні 90-ті

М
Мукачівка

Він сяде на декілька років, вийде і далі житиме між нами, а сім'я на все життя залишилася без сина, чоловіка, батька.

Читайте також