Спецоперація в Мукачеві: Затримали начальника складу депо який продавав "на ліво" вугілля (ФОТО)

9
20

Чоловіка та його спільника було затримано вчора, 28 січня під час чергового продажу вугілля.

Як розповіли Mukachevo.net у прес-службі прокуратури Закарпаття, правоохоронці задокументували факт продажу 5 тон вугілля за 13 750 грн. До цього, правоохоронцями також задокументовано факт збуту чоловіками 10 тон вугілля за 19 600 грн.

Чоловіків затримали в порядку ст. 208 КПК України. Відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.191 КК України розтрата майна вчинена шляхом зловживання службовим становищем, якщо вони вчинені у великих розмірах.

Зараз вирішується питання про оголошення їм про підозри. До обрання затриманим міри запобіжного заходу вони утримуватимуться в ізоляторі тимчасового тримання.



Коментарі

ДЗ
До Золтан Лендєл

Ви мабуть хочите комунізм після виборів

ЗЛ
Золтан Лендєл

Федіву ще обсталося блатовати і красти не довго ....до виборів ! А дальше прийдеся за все відповідати і є люди в нашому місті які йому в цьому пожуть з задоволенням ! Земля кругла і нема нічого вічного в цьому житті !

ДН
до нижньої марги

я відів шо тебе в жопу є6уть..а тепер най доказують шо то не так..

П
Правдоруб

Зато й живете ВИ в гівні, що вам козлам на все насрати. Але якщо би у вас щось вкрали з двору а бо з квартири то ви би сраку свою на німицький хрест би пурвали от злості. А так крадуть у держави та й пофігу, типовий металітет гівна - а шо мені до того, то не вмене вкрали.

А
абориген

От складник непатріотичний негідник,каліча влада так тяжко тягне на собі угля з РОТТЕРДАМА,а він ті старання не цінує нич!

А
абориген

От складник непатріотичний негідник,каліча влада так тяжко тягне на собі угля з РОТТЕРДАМА,а він ті старання не цінує нич!

Г
Гаврищук

На ковдошови показник сколотили

ДЗ
до Золія

Правду написав, зараз всі шкурні питання в меріі рішають з малим Федівом, на ремонтах крадуть, особенно на стройці рядом з мерією ЦНАП, де месні аферисти привели пройдисвітів строітєлей з Львова і намного зависили ціну на будівництво і стройматеріали. Може колись з цим розберуться правоохоронці.

Л
Лоці

Та не оправдуйся ,не оправдуйся с тобов давно уже усьо ясно,,тобі вже сто раз указали де ти місто,а оно щи й так пиз...к викриває ..

С
См

До Правдоруба Ти дурак це 100% факт хоть і писати навчився, ну я думаю що це твое найбільше досягнення в житті яким ти по праву можеш гордитися....

ЗЛ
Золтан Лендєл

Главний корупціонер у городі і області то Федів....краде кожен день державні гроші ...тоже тоннами !

С
См

До Смурфа замащену воду після уборки :) Мож іщи подмитися :) LoL

С
Смурф

До см: лем би там швабри домів не потігав)))

П
Пітько

А та то ігарь підерін,ага ясно ,брехлорубський,но но..

С
См

Правдоруб (Ігорь подерін ) перестань писати чушь і іди командуй своіми уборщицями на флекс.

С
Смурф

До Правдоруба, Хай докажуть що розкрадають саме ці люди... слідство триває, побачимо. Сподіваюсь тобі краще працюється на Флексі ніж в депо...

Ф
ф

йсе абздец йимили главного корупціонера юкраїни несмішіть народ НА ЙОГО МІСЦЕ ПРИЙДЕ ДРУГИЙ ПУСТЯК І ТАК САМО БУДЕ КРАСТИ крапка

М
Місцевий

А що правдлоруб написав? Бо Дима уже почистив каменти.

Р
робот

правдруба вже змодерували , значить павду написав

А)
АШОТ ))))

А шо не ділиться ???

Читайте також