Спецоперація в Ужгороді: Оприлюднено фото та відео з місця затримання злочинної банди (ФОТО, ВІДЕО)

27
21

Редакція Mukachevo.net отримала ексклюзивні фотографії, відео з місця спецоперації та обшуку учасників банди, яку затримали вчора в Ужгороді.

Відомо, що затримання учасників злочинного угрупування з Мукачева та Ужгорода проводив спецпідрозділ "К" з "Альфою".

За попередньою інформацією, яка є у розпорядженні нашої редакції з джерел у правоохоронних органах, затримання проводиться у справі про вимагання.

Також, що у затриманих при собі виявили бойову зброю, а в їх помешканнях, у ході обшуків, були знайдені грошові кошти, які вони вимагали та отримували від закарпатців, зброя та наркотичні речовини...

Офіційну інформацію чекайте згодом.



Коментарі

Г
Гроссмєйстєр

Вже лисий по городу їздить,нич му ни є.все як завжди,такая гучна справа,фото,відео,а на ділі відкупився тай далі буде займатись бідою.добре шо хоч уже жони не має,бо там її отиць рішав всі його прой*би..тепер мусай сам лизати кому треба,ай бо різниці нема,паскуда на свободі,де тепер усі ці підрозділи???чому ніхто тепер не пише статті,шо правосуддя нема і все можна купити і продати??

С
Суд

Прокурори в доли

П
Підприємець

Пропоную всім не байдужим підприємцям згуртуватися і контролювати правоохоронні органи щоб вони справедливо вели рослідування.

М
Міша

Це блюка бики, він їх відмаже. Через місяць знову куралеситимуть по варишу.

Д
Донецк

Пацаны, не злитесь на этих барыг и безпредельщиков, сейчас ихнее и мусорское время. Нормальный должен воровать и думать головой а не рекетировать и торговать на что же много мозгов не надо. Скоро вернется наше время где наркоманы и барыги будут на своих местах. Даное сообщение не для терпил и ........

Г
Гена

Нікого не упустили. Нафіг закрити уродів всіх. Крутелики бля головочлени.

Ц
Центр

Упустили їх. Сидіть і завидуйте .

М
Мадярка

До співався барига, скоти так вам і треба, в Крутих ся граєте но но, тепер Ерічка буде сидіти і плакати як дурна корова....всіх пересадити кончені ублудки, а потім кажуть ой звідки гроші на машині ся возять усьо мають Ерічка волосся нарощує заробляє, вот вам люди і правда, звідки гроші ...

МС
Мама Сина

Мами,показуйте своїм синочкам такі відео! І розповідайте,що якщо у них виникне бажання погратися у злих бандитів,нарко торговців чи інших негативних «героїв»,то неодмінно на їхньому шляху з’являться ті,хто стає на боротьбу зі злом і покладе їх пикою в землю! А ви будете гірко гірко плакати і шукати способи,визволити вашого найкращого сина із місць позбавлення волі... Бо в таких ситуаціях реально шкода матерів! Душу вкладали в цих недобандитів, ростили з думкою,що то буде гідна людина! Усім матерям хороших синів! А нам - «чистого» суспільства і справедливого правосуддя!

9
987

у сейфі 3 кулька на фото отдільно 2 нюхіса

А
Альоша

Цікаво співав реп коли лежав на асфальті???

АВ
Артур Верхній коропець

Держись, Влад, все будет

В
Владік

Стали мы рабами в погоне за деньгами

М
Мукачівець

Бариги кончені

І
Інко

Товкан рішає все їм за гроші

Р
Русин

Здавим просто ужгооодських а я скоро уйду))

П
Порошенко

Заспокойтесь завтра вони вийдуть_)))

С
Словак

Репер-Барига....

Р
Роман

Це відео можна дивитись вічно. Красота. На нари н...й.

БП
Босс Пашкуляк

Застава буде за них

О
Опілок

На нари їсти баланду.

Читайте також