Спікер ВР: Павло Балога не буде обмежений у депутатській діяльності

7
4

Голова Верховної Ради вирішив не обмежувати депутатську діяльність і не забирати карток для голосування Павла Балоги та Олександра Домбровського до рішення Конституційного суду.

"Питання полягає в наступному. Ніхто на сьогоднішній день ще не бачив матеріалів суду. Я тільки що розбирався щодо цього питання. Ми зараз збираємо підписи депутатів для того, щоб направити звернення до Конституційного суду з відповідним рішенням Вищого адміністративного суду України", - розповів лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов під час брифінгу.

"Позиція спікера парламенту наступна: він захищає інтереси депутатів, тому буде робити все можливе для того, щоб все у цьому питанні було законно. Володимир Рибак прийняв рішення, що на час, поки Конституційний суд роз'яснюватиме це питання, депутати Балога і Домбровський зберігають свій статус і ніякі заходи до них не приймаються ", - наголосив Єфремов.

Коментарі

К
кок

А судді,хто...., відповідь:виродки!!!

І
Іра

А могли би і обмежити. Безпредєл повний. Може хоч так зрозуміють Балоги шо не можна лишатися безнакананними. Не можна.

Г
гуцул

Всі вони Даунецькі Ригі Аннали одним миром мазані і Янеки і Рибаки і Єфреми нема віри ім треба брати в руки як Ляшко бідний Вилу і лопату

В
Виборець

Баложенята маєте час подумати, що Вам важливіше ЧЕСТЬ чи МАНДА?

Читайте також