Співачка-блогерка із Москви приїхала відпочивати у Карпати: СБУ вже "відправляє" її назад

29
11

На курорт Драгобрат на Закарпатті приїхала відома придністровська співачка та блогерка Аліна Маслова, яка незабаром планує відпочивати разом із сім'єю під час святкування Нового року.

Однак візит в Україну виявився не таким гладеньким, як вона очікувала. Співачка, яка публічно висловлювала свою любов до Росії та навіть декілька разів виставляла фотографії з Москви думала, що на її візит в Україну ніхто не зверне увагу.

До слова те, що Аліна Маслова у Карпатах також було підкріплено відповідним постом у соціальній мережі "Інстаграм", а це означає, що шукати її було не складно.

Співробітники Служби Безпеки України відшукали блогерку та провели з нею ряд профілактичних бесід, - повідомляють у виданні UA-Суспільне.

Цікаво, коли представники Служби безпеки України (СБУ) звернулися до Маслової з питаннями щодо її ставлення до російсько-українських відносин, виявилося, що блогерка не підтримує російську агресію проти України та навіть просить вибачення перед українцями за свої минулі висловлювання.

Попри її зізнання та вибачення, правоохоронці прийняли рішення вивести Маслову з території України. Вже завтра співачка повинна покинути курорт та подати свої репортажі з Росії.

Представники СБУ висловлюють надію, що цей випадок послужить нагадуванням усім іншим публічним постатям про важливість ретельного обговорення своїх поглядів, особливо в контексті гостинності інших країн.




Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Р
Русин

Тепер всіма службами і міністерствами в Україні командує єрмак і його п'ята колона.Спеціально створюють провокації і конфлікти щоб розхитати ситуації в державі. МВС, розвідка, сили спец.операцій, СБУ під ними, лем Залужного не можуть переломити.

ТК
ті, кому конче треба

До а/о 00:16: Не паліть! Стоп! Опергрупа вже виїхала - подивляться, оцінять. І з Новим Роком привітають

В
вона

живе і працює в москві

A
a/o

"навіть декілька разів виставляла фотографії з Москви" Це жахливо, таку людину треба застрелити. За своє життя - років 35-40 тому - я кілька разів бував у Москві. У мене також є фотографії. Чи спалити їх?

.
......

Вона буде співати:"ми все одно всі помремо".

Т
Троцкій

Нема СБУ чим зайнятися. І з якої вона Москви? Ви в школі вчилися? Вона з Молдови...

З
Закарпатець

вигнати якусь немиту -це так ,платити немитим за електроенергію .за звязок .за інтернет ,торгувати з не митими -ні не чули

ДН
До нижнього допису

Куршавель ...дешевше. Там немає лохотрону .

Д
Дідо

Жебрачка якась. Не оби на Куршевелі отдихати.

ПМ
Пішта міліцішта

планує відпочивати разом із сім'єю - а чому лише іі? А не усю сімейку? ВоВі: то ж якась кацапо-придністровська шмарка - он утлевел молдовський на столі/прилавку. Безпеці: треба було ще фіглю-драйву додати - профілакт-бесіду румунською провести! Усе законно - який паспорт, так і відповідай!

В
ВоВа

як вона потрапила в Україну?

Читайте також