Співачка Світлана Тарабарова похизувалась фотографіями з Мукачева (ФОТО)

17
10

Хоч Тарабарова сьогодні виступає в Ужгороді, вона, певно, не втрималась та відвідала головну туристичну родзинку Мукачева.

Співачка Світлана Тарабарова оприлюднила фото на своїй сторінці в Інстаграм. Вона разом з малюком гуляла серед мур замку Паланок.

Маленькому Івану тільки рік. Та він вже позує з іменитою мамою на фото.

Повну програму Днів Ужгорода можна подивитись тут. А також нагадуємо, що у Мукачеві зараз проходить фестиваль пива.



Коментарі

І
іван

напишіть кілько чорного налу бере за пару пісень заспіваних на весіллі ??? І скільки реально сплачує податків, наверноє на фіксованому сидить як і весь шоу бізнес, колеги нашого Зе ( розкручені артисти за концерт заробляють чи не 50 тис зелених, а що платять в казну ?), а тут всяким майстерням, точкам на ринках хотять ввести касові апарати (чи вже ввели). Страна явних перекосів, з олігархами, офшорами, тіньовим бізнесом нико не бореться або лим роблять вид, а лиш думають як здоіти дрібний бізнес, заробітчан, щоб поповнити бюджет, який освоіть влада.

C
cecslrf

Я вас умоляю ,пишуть хоч шо !Таке бутто приїзджала Софія Ротару ,Анні Лорак і т.д,то якась Тарабанова ,проспівала одну пісню і вже звезда.Мало знаменитостей приїзджає на єкскурсію,літом багато приїзджають.

Ш
Шоо

Вона у балоги на свальбі була

А
Альгердас

А кто эта Тарабанова? Я чёт пропустил? Ну фотки классные! Кросы - 42? 43? Ноги мускулистые + склонность к косолапости! Одёжка ( мама+ ребёнок) атский атстой! Куда мир катится?

В
Віра

Вже 22.53 ще й тепер співають, шикарний концерт, публіка не відпускає "Омегу"! Классссс!

ММ
муачівський мадяр

о кур ..я то же омегу пропустив ....

М
Мукачівець

Добре шо знавуть викласти всяку фігню, а то шо у Берегові боли Омега не написали!! Шкода шо пізно узнав))) капец!!!

ДР
До речі...

Сьогодні в Берегові на стадіоні безкоштовний концерт легендарної групи "ОМЕГА"!!!! Запрошуємо всіх на цю історичну подію!!!

М
Мукачівка

Просто співала на одному з весіль, тому і скористалась нагодою відвідати замок.

Р
Рем

Спочатку інфраструктуру приведіть в порядок і тільки потім бюджетні кошти кільтуйте на всю цю херню - дні Ужгорода. Мукачева, Берегова і іншої маминої мами.

Читайте також