Співак із Закарпаття Fedykovych презентував нову пісню та кліп (ВІДЕО)

787

Закарпатський співак Василь Федикович днями презентував нову композицію "Скажи".

"Пісня «Скажи «для мене це мої особисті не відповіді на мої питання на які так і не отримав відповідей. Пісня була написана в співавторстві. І як найкраще передає мій емоційний стан в той момент часу, коли я не знаходив відповідей на свої питання. Зараз розумію, що на деякі питання просто немає відповідей. Потрібно просто відпустити”, - повідомляє виконавець. 

Fedykovych – артист музика якого пронизує кожну людину емоціями, кохання, розчарування, радості та смутку для українського слухача. 

І кожен слухач в музиці знаходить щось своє.

Цікаве про створення:

  • Пісня була записана у 2023 році, коли артист переживав особисті розчарування.
  • Пісня була пресвятою людині, яку артист любив і не розумів чому саме так закінчилась їхня історія.
  • Запис пісні постійно відкладався і лише в травні 2024 року пісня була записана.
  • Запис пісні артист робив в Братиславі, зведення і мастеринг робив у Львові.
  • Текст пісні з музикою був повністю змінений в березні,  але в кінцевому результаті артист вибрав саме варіант, який був написаний на самому початку.“Вже цього літа є плани зробити реліз  синглу, "Танцюємо". І на  осінь випустити ЕР - альбом, який буде трьома мовами

"Моя творчість про те, як  робити якісну сучасну українську музику, яка буде нести сенси. Кожна пісня написана мною – це мініісторія з мого життя.  Буду радий вашим прослуховуванням, підтримці й фідбеку”, - говорить виконавець.

Наразі артист готує нові релізи та починає планувати офлайн виступи, які відбудуться після випуску ЕР альбому осінню 2024 року. 


Коментарі

Читайте також