Співавторка «Друзів» Марта Кауффман визнала відсутність расового розмаїття у серіалі

5
14

Про це вона заявила під час ATX Television Festival, інформує E!

Кауффман перепросила глядачів за те, що усі шестеро акторів, що виконували головні ролі, були білими. Вона зазначила, що це була помилка режисерів, але тоді вони не вбачали у цьому проблеми.

“Це було певною мірою продуктом певного проміжку часу. І мого власного незнання… Тоді не було багато шоу, які мали міжрасовий характер”, – заявила Кауффман.

Сценаристка зауважила, що підійшла б серйозніше до расового різномаїття у ситкомі, якби зйомки відбувалися зараз.

“Я б хотіла знати тоді те, що я знаю зараз… Тоді я приймала б зовсім інші рішення. Маю на увазі те, що я завжди вітала в нашій компанії людей різних етнічних і соціокультурних груп, але я робила недостатньо, і тепер все, про що я думаю, – що я можу зробити? Як я можу це виправити? Як можна було б створити шоу по-іншому?” – додала Кауффман.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ДН
до нижнього

Які ще заперевальні? Ти шо тупе?

З
Заперевальному

Не гай часу. Вперед памят ники бліднолицім валити

2
2

А мене терміново в дурку, бо ще не раз вас задовбу своєю ватної дурнею.

2
2

Вятровича терміново в Штати. Горяча пора памятники бліднолицім валити

1
1

Ну а я скоро жалкуватиму, що строчив тут дурниці під числовими кличками, і прізвиськами Ха!, Треш, Айно, Свобода, Медицина, Фері, Чуня, Останньому, Радар т. ін, оскільки мене поставлять на облік у психдиспансер.

1
1

Скоро ця дурепа жалкуватиме, що там немає підорів, лесбіянок, трансвеститів, любителів катусів і т. ін.

МН
Малтера ниє

Є українці , словаки , угорці , поляки , німці , австрійці і т.д. А карпаторусинів - НЕМАЄ і НЕ БУЛО . Що б тут не писав місцевий алкодовбодятел РУСУН Донижньодописович Справедливий .

1
1

Ну а я скоро жалкуватиму, що строчив тут дурниці під числовими кличками, і прізвиськами Ха!, Треш, Айно, Свобода, Медицина, Фері, Чуня, Останньому, Радар т. ін.

1
1

Скоро ця дурепа жалкуватиме, що там немає підорів, лесбіянок, трансвеститів, любителів катусів і т. ін.

МН
Малтера ниє

Є європеоїдна і австралоїдна раса , негроїдна і монголоїдна . Все. Немає афроамериканців , а є НЕГРИ . Вони (негри) також про це знають . Їм соромно ? Їх проблеми . Монголоїди - казахи , монголи , китайці , японці ....., не комплексують . P.S. "подобіє бога, кажете?" ну-ну , негри ефіопські )))

ДМ
До май дауна

Справедливий поважає життєвий шлях Степана Бандери . Видатна особистіть . Мукачівець приймає словацьку , русинську і угорську кухні , як найкращі в світі . Є з чим порівнювати . Борщі (українські) - це взагалі супер . Здорова людина їстиме все !!! Щодо вишиванок - так . Гарний атрибут , не більше . Танці навколо цього атрибуту смішні до плачу . А гімн , як батьки - їх не обирають , а приймають !

ДН
До нижнього

Йди прокапайся, нибораку !

М
майдаун

а у мене з Ромаріком, дідом (він циганин), ціґаньом (він вірмянин), справедливим (татарин руський), Мукачівцьом (він росіянець) з сим не боло проблем. Ми любиме міжрасовий....І ненавидеме вишіванку, гімн, лічно бандеру і борщ.

АД
Анжела Девіс

Свободу Неграм)

Читайте також