Співробітник посольства Грузії накинувся на журналіста під час акції FEMEN (ВІДЕО)

10
0

Співробітник посольства Грузії побив журналіста та напав на активісток FEMEN під час акції, яку вони проводили під посольством.

Постраждалим виявився журналіст сайту "Коментарі". З його слів, активістки проводили театралізовану акцію протесту проти затримання в Грузії фотографів, котрих місцева влада звинуватила у шпигунстві. Представниці Femen топлес вийшли з бутафорними фотоапаратами і написом press на трусах під будівлю посольства Грузії. Вони тримали плакат з перекресленим фотоапаратом і написом "No photo - no democracy" ("нема фото – нема демократії", саме з такими плакатами протестанти виходять на акції в Грузії).

Із будівлі посольства Грузії вийшов чоловік і, не представившись, почав розганяти активісток, а потім почав бити по апаратурі фотографів і операторів, вимагаючи припинення зйомки.

На обурення журналістів з приводу його поведінки чоловік ударив фотокореспондента "Коментарі" ногою в живіт, а потім рукою в голову.

Зараз журналіста направлено в клініку для обстеження. Потерпілий додав, що він уже повідомив про те, що сталося, у правоохоронні органи.

Як відомо, фотографи Георгій Абдаладзе, Зураб Курцікідзе та Іраклій Геденідзе з дружиною Натією були затримані в Грузії наприкінці минулого тижня. Їх звинуватили у шпигунстві та праці на російську розвідку. Пізніше троє з чотирьох фігурантів були поміщені під арешт (виняток було зроблено для Натіі Геденідзе, яку випустили під заставу). Усі вони зізналися у шпигунстві.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також