Спортсменка із Закарпаття взяла участь у професійному поєдинку ММА (ВІДЕО)

9
8

Ужгородка Валентина Семаль боролась у так званій «клітці» у ваговій категорії борчинь до 48 кілограм.

Це вже другий бій Валентини у статусі професіонала зі змішаних єдиноборств. Дебютувала ужгродка в професіонахах рівно рік тому, на турнірі у Буковелі, де здобула упевнену перемогу.

До цього ж бою її помітив міжнародний промоушн, який у світі збирає аудиторію часто ширшу за бокс.

Більше про поєдинок закарпатки на професійній арені ММА дивіться у сюжеті телеканалу "Ужгород 21".

Нагадаємо, нещодавно в Ужгороді проходив чемпіонат України з боксу серед жінок-молоді, юніорок та дівчат .


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

ДД
до до до до 21.40

коли якогось із шпани ловлять на криміналі, то він зразу "йой, рісим без вутця-маттири, йой, кібим знав, кіби ми кось уповів ош то стаття, то нигда м би .....". Тому казати треба А судити......не знаю, треба у своїх тараканах розбиратися

Д2
До 21:20

Чого ти рішив, шо маєш моральноє право вчити її шо робити, а шо не треба. Ти думаш, шо про "твої" аргументи вона не знала, коли рішала чим буде займатися?

С
Свалява

Міша годинець- Прівет !!

Р
русын

не помогла юй кийевська школа

1
1

Не вчіть людей жити (с)

S
Sonic

Каждый сам решает как ему жить, и что ему делать. Кому, что, как и за сколько продавать. Оставьте свои контактные данные, с вами свяжутся и выслушают все советы и пожелания с огромным интересом.

ДН
До нижнього допису

Дурная ( рус) , а не "крутая" ! Дівчино , ти можеш себе вигідно "продати" і без промоутера в іншій , більш жіночій сфері. Маєш ЩЕ не повністю розбиті кістки лиця , носа , зубів .... . Ти ж ЩЕ симпатична , навіть , з фінгалом і вже перебитим носом . Професійний спорт використає тебе до першої інвалідності . Далі ставки не буде і промоутер "співчутливо" тебе попросить на реабілітацію , потрохи віддаляючися і забуваючи тебе. З роками тіло відчує біль і дасть взнаки твої , явно не жіночі захоплення . А буде пізно .

S
Sonic

Крутая! Молодец!

Читайте також